Karrysuppe med svampe og kylling

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(9 vurderinger)

30 min

En hurtig hverdagssuppe med masser af smag.

Ingredienser

Antal portioner

  • 3 kyllingefileter i mindre tern
  • 1 tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 1 liter Karolines Køkken® Pikant Karrysuppe Pikant karrysuppe
  • 500 g små rensede champignoner i halve
  • 1 rød peberfrugt i små tern
  • 1 spsk finthakket rød chilipeber
  • 2 dl vand

Pynt

  • forårsløg i tynde strimler
  • friske korianderblade

Tilbehør

  • 240 g groft brød

Sådan gør du

Sådan gør du

Drys kødet med salt og peber. Kom suppen i en gryde sammen med champignonerne og bring suppen i kog under omrøring. Tilsæt kylling, peberfrugt, chili og vand. Bring atter suppen i kog, stadig under omrøring og kog suppen ved jævn varme i ca. 3 min. Smag til.

Ved serveringen

Anret suppen i varme skåle og pynt med forårsløg og friske korianderblade.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 8360 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 28 g
  • Protein: 30 %
  • Kulhydrat: 44 %
  • Fedt: 26 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: