Karrysuppe med svampe og kylling

Bedømmelse

(9 vurderinger)

30 min

En hurtig hverdagssuppe med masser af smag.

Ingredienser

Antal portioner
  • 3 kyllingefileter i mindre tern
  • 1 tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 1 liter Karolines Køkken® Pikant Karrysuppe Pikant karrysuppe
  • 500 g små rensede champignoner i halve
  • 1 rød peberfrugt i små tern
  • 1 spsk finthakket rød chilipeber
  • 2 dl vand

Pynt

  • forårsløg i tynde strimler
  • friske korianderblade

Tilbehør

  • 240 g groft brød

Sådan gør du

Sådan gør du

Drys kødet med salt og peber. Kom suppen i en gryde sammen med champignonerne og bring suppen i kog under omrøring. Tilsæt kylling, peberfrugt, chili og vand. Bring atter suppen i kog, stadig under omrøring og kog suppen ved jævn varme i ca. 3 min. Smag til.

Ved serveringen

Anret suppen i varme skåle og pynt med forårsløg og friske korianderblade.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 8360 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 28 g
  • Protein: 30 %
  • Kulhydrat: 44 %
  • Fedt: 26 %

Kilde: