Karrysuppe med svampe og kylling

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(9 vurderinger)

30 min

En hurtig hverdagssuppe med masser af smag.

Ingredienser

Antal portioner

  • 3 kyllingefileter i mindre tern
  • 1 tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 1 liter Karolines Køkken® Pikant Karrysuppe Pikant karrysuppe
  • 500 g små rensede champignoner i halve
  • 1 rød peberfrugt i små tern
  • 1 spsk finthakket rød chilipeber
  • 2 dl vand

Pynt

  • forårsløg i tynde strimler
  • friske korianderblade

Tilbehør

  • 240 g groft brød

Sådan gør du

Sådan gør du

Drys kødet med salt og peber. Kom suppen i en gryde sammen med champignonerne og bring suppen i kog under omrøring. Tilsæt kylling, peberfrugt, chili og vand. Bring atter suppen i kog, stadig under omrøring og kog suppen ved jævn varme i ca. 3 min. Smag til.

Ved serveringen

Anret suppen i varme skåle og pynt med forårsløg og friske korianderblade.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 8360 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 28 g
  • Protein: 30 %
  • Kulhydrat: 44 %
  • Fedt: 26 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: