Mere dejlig aftensmad med kartoffelmos og grøntsager.
I stedet for at smide kartoffelskrællerne ud, kan du bruge dem til sprøde chips - og undgå madspild. Vask og skrub kartoflerne godt, inden du skræller dem. Skyl kartoffelskrællerne til vandet er klart. Tør skrællerne godt i et viskestykke og læg dem i ét lag på plader med bagepapir. Vend dem med lidt olie og en smule salt. Bag kartoffelskrælschipsene i ovnen, ca. 15 min. ved 175° - varmluft, til de er gyldne og sprøde.
8191 kJ / 1958 kcal
223 kJ / 53 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,9 g |
Protein: | 12,2 % | 1,6 g |
Kulhydrat: | 61,4 % | 8,1 g |
Fedt: | 26,4 % | 1,6 g |
Mangler du teknikken til at snitte løg hurtigt og effektivt? Karolines Køkkenskole viser, hvor nemt det er at snitte løg med den rigtige teknik.