Kartoffelsalat med jordbær, ærter og ost

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(12 vurderinger)

30 min

En rigtig dejlig sommer salat med flotte farver. Vælg danske jordbær og kartofler - de smager bedst.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 400 g skrabede nye kartofler
  • ½ liter vand
  • ½ tsk groft salt
  • 100 g optøede, frosne ærter
  • 150 g jordbær i kvarte
  • ½ agurk i små tern
  • 150 g stegt kyllingefilet i mindre stykker
  • 50 g Karolines Køkken® Klassisk Salatost i tern Salatost tern 50+
  • 1 tsk fintrevet citronskal (usprøjtet)
  • ½ spsk koldpresset rapskimolie
  • 1 spsk hvid balsamicoeddike
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Kom kartoflerne i kogende vand tilsat salt. Kog dem ved svag varme og under låg i ca. 15 min. - de skal kun lige være møre. Lad kartoflerne køle af.

Skær kartoflerne i mindre stykker og vend dem forsigtig sammen med de øvrige ingredienser. Kom salaten i madkasser med tætsluttende låg. Husk gafler og en lille serviet.

Tip

Kyllingekødet kan erstattes af andet stegt eller røget kød.

Hvordan koger man nye kartofler

Se her hvordan du koger nye kartofler. Karolines Køkkenskole viser dig, hvordan du nænsomt koger nye kartofler - så smag og konsistens giver den helt rigtige smag af sommer.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 3540 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 13,2 g
  • Protein: 25 %
  • Kulhydrat: 45 %
  • Fedt: 30 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag