Kartoffelsalat med jordbær, ærter og ost

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(12 vurderinger)

30 min

En rigtig dejlig sommer salat med flotte farver. Vælg danske jordbær og kartofler - de smager bedst.

Ingredienser

Antal portioner

  • 400 g skrabede nye kartofler
  • ½ liter vand
  • ½ tsk groft salt
  • 100 g optøede, frosne ærter
  • 150 g jordbær i kvarte
  • ½ agurk i små tern
  • 150 g stegt kyllingefilet i mindre stykker
  • 50 g Karolines Køkken® Klassisk Salatost i tern Klassisk Salatost i tern
  • 1 tsk fintrevet citronskal (usprøjtet)
  • ½ spsk koldpresset rapskimolie
  • 1 spsk hvid balsamicoeddike
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Sådan gør du

Sådan gør du

Kom kartoflerne i kogende vand tilsat salt. Kog dem ved svag varme og under låg i ca. 15 min. - de skal kun lige være møre. Lad kartoflerne køle af.

Skær kartoflerne i mindre stykker og vend dem forsigtig sammen med de øvrige ingredienser. Kom salaten i madkasser med tætsluttende låg. Husk gafler og en lille serviet.

Tip

Kyllingekødet kan erstattes af andet stegt eller røget kød.

Hvordan koger man nye kartofler

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 3540 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 13,2 g
  • Protein: 25 %
  • Kulhydrat: 45 %
  • Fedt: 30 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: