Kartoffelsalat med soltørrede tomater og ærter - Opskrifter - Arla

Kartoffelsalat med soltørrede tomater og ærter

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(4 vurderinger)

30 min

En dejlig mættende salat til madpakken med både kartofler, ærter og hytteost.

Ingredienser

Antal portioner

  • 25 g finthakkede soltørrede tomater
  • 1 tsk herbes de Provence
  • ½ tsk rørsukker
  • ½ tsk groft salt
  • 4 spsk kogende vand
  • 125 g Cheasy® Hytteost 1,5% Hytteost 1,5%
  • 400 g kogte kartofler i tern
  • 200 g optøede, frosne ekstrafine ærter
  • 100 g røget mørbrad
  • 2 kiwifrugter (ca. 150 g)
  • 100 g små blommetomater

Sådan gør du

Sådan gør du

Kom de soltørrede tomater i en skål sammen med herbes de Provence, sukker og salt. Hæld det kogende vand over og lad tomater og krydderier trække i ca. 2 min. Rør hytteost i og vend kartofler og ærter i dressingen. Smag til.

Kom kartoffelsalaten i bokse med tætsluttende låg. Skær den røgede mørbrad i strimler og pak dem i madpapir. Del kiwierne på midten og læg dem i små bokse sammen med mørbrad og blommetomater. Husk gaffel, teske og en serviet til hver.

Tips

De kogte kartofler kan skiftes ud med ca. 200 g kogte pastaskruer - gerne fuldkorn.
I stedet for røget mørbrad kan man spise en rest kød eller fisk fra aftensmaden til kartoffelsalaten.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 3760 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 21 g
  • Protein: 27 %
  • Kulhydrat: 65 %
  • Fedt: 8 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: