Kartoffelsalat med soltørrede tomater og ærter
30 min

Kartoffelsalat med soltørrede tomater og ærter

En dejlig mættende salat til madpakken med både kartofler, ærter og hytteost.
Bedømmelse (3 vurderinger)

Min bedømmelse:

Kartoffelsalat med soltørrede tomater og ærter

En dejlig mættende salat til madpakken med både kartofler, ærter og hytteost.

Antal portioner
  • 25 g finthakkede soltørrede tomater
  • 1 tsk herbes de Provence
  • ½ tsk rørsukker
  • ½ tsk groft salt
  • 4 spsk kogende vand
  • 125 g Cheasy® Hytteost 1,5%
  • 400 g kogte kartofler i tern
  • 200 g optøede, frosne ekstrafine ærter
  • 100 g røget mørbrad
  • 2 kiwifrugter
  • 100 g små blommetomater

Fremgangsmåde:

Kom de soltørrede tomater i en skål sammen med herbes de Provence, sukker og salt. Hæld det kogende vand over og lad tomater og krydderier trække i ca. 2 min. Rør hytteost i og vend kartofler og ærter i dressingen. Smag til.

Kom kartoffelsalaten i bokse med tætsluttende låg. Skær den røgede mørbrad i strimler og pak dem i madpapir. Del kiwierne på midten og læg dem i små bokse sammen med mørbrad og blommetomater. Husk gaffel, teske og en serviet til hver.

Tips

De kogte kartofler kan skiftes ud med ca. 200 g kogte pastaskruer - gerne fuldkorn.

I stedet for røget mørbrad kan man spise en rest kød eller fisk fra aftensmaden til kartoffelsalaten.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 3760 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 21 g
  • Protein: 27 %
  • Kulhydrat: 65 %
  • Fedt: 8 %
Print