Kartoffelsalat med stegte kartofler

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(12 vurderinger)

1 timer

Hvem siger at en kartoffelsalat skal være med kogte kartofler?! Prøv denne variation...

Ingredienser

Opskriften gælder for 4 personer

  • 1 kg små kartofler - fx nix-pille
  • 1 spsk smeltet smør
  • 1 tsk groft salt
  • 4 forårsløg i tynde ringe (ca. 75 g)
  • 50 g skyllet rucolasalat

Dressing

Sådan gør du

Sådan gør du

Vask og del kartoflerne og læg dem i en bradepande. Fordel det smeltede smør over, vend rundt og drys salt over. Steg kartoflerne midt i ovnen.

Lad kartoflerne køle af. Bland kartofler, forårsløg og rucolasalat i et stort fad.

Dressing

Rør fraiche med herbes de Provence og salt. Server dressingen til kartoffelsalaten.

Stegetid

Ca. ½ time ved 225° - traditionel ovn.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 4270 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 16,5 g
  • Protein: 9 %
  • Kulhydrat: 70 %
  • Fedt: 21 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: