Kartoffelsalat med stegte kartofler

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(12 vurderinger)

1 timer

Hvem siger at en kartoffelsalat skal være med kogte kartofler?! Prøv denne variation...

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Opskriften gælder for 4 personer

  • 1 kg små kartofler - fx nix-pille
  • 1 spsk smeltet smør
  • 1 tsk groft salt
  • 4 forårsløg i tynde ringe (ca. 75 g)
  • 50 g skyllet rucolasalat

Dressing

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Vask og del kartoflerne og læg dem i en bradepande. Fordel det smeltede smør over, vend rundt og drys salt over. Steg kartoflerne midt i ovnen.

Lad kartoflerne køle af. Bland kartofler, forårsløg og rucolasalat i et stort fad.

Dressing

Rør fraiche med herbes de Provence og salt. Server dressingen til kartoffelsalaten.

Stegetid

Ca. ½ time ved 225° - traditionel ovn.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 4270 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 16,5 g
  • Protein: 9 %
  • Kulhydrat: 70 %
  • Fedt: 21 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag