Kartoffelsalat med stegte kartofler

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(12 vurderinger)

1 timer

Hvem siger at en kartoffelsalat skal være med kogte kartofler?! Prøv denne variation...

Ingredienser

Opskriften gælder for 10 personer

  • 1½ kg små kartofler - fx nix-pille
  • 3 spsk smeltet smør
  • 1 spsk groft salt
  • 5 forårsløg
  • 100 g rucolasalat

Dressing

Sådan gør du

Sådan gør du

Vask og del kartoflerne og læg dem i en bradepande. Fordel det smeltede smør over, vend rundt og drys salt over. Steg kartoflerne midt i ovnen. Skær forårsløgene i tynde ringe. Lad kartoflerne køle af. Bland kartofler, forårsløg og rucolasalat i et stort fad.

Dressing

Rør yoghurt med herbes de Provence. Smag til med salt. Server dressingen til kartoffelsalaten.

Stegetid

Ca. ½ time ved 225°.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 6970 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 25,4 g
  • Protein: 11 %
  • Kulhydrat: 65 %
  • Fedt: 24 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: