Kartoffelsalat med stegte kartofler

Bedømmelse

(10 vurderinger)

1 timer

Hvem siger at en kartoffelsalat skal være med kogte kartofler?! Prøv denne variation...

Ingredienser

Opskriften gælder for 10 personer

  • 1½ kg små kartofler - fx nix-pille
  • 3 spsk smeltet smør
  • 1 spsk groft salt
  • 5 forårsløg
  • 100 g rucolasalat

Dressing

Sådan gør du

Sådan gør du

Vask og del kartoflerne og læg dem i en bradepande. Fordel det smeltede smør over, vend rundt og drys salt over. Steg kartoflerne midt i ovnen. Skær forårsløgene i tynde ringe. Lad kartoflerne køle af. Bland kartofler, forårsløg og rucolasalat i et stort fad.

Dressing

Rør yoghurt med herbes de Provence. Smag til med salt. Server dressingen til kartoffelsalaten.

Stegetid

Ca. ½ time ved 225°.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 6970 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 25,4 g
  • Protein: 11 %
  • Kulhydrat: 65 %
  • Fedt: 24 %

Print

Kilde: