Kartoffelsuppe med limemarinerede rejer

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(8 vurderinger)

30 min

Kartoffelsuppe med et forfriskende twist - limemarinerede rejer og mango.

Ingredienser

Antal portioner

Marinade

  • 2 spsk olivenolie
  • 2 spsk friskpresset limesaft
  • 2 tsk revet frisk ingefær
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 600 g rejer
  • 2 mangofrugter i små tern (ca. 450 g)
  • 4 stilke bladselleri i små tern (ca. 150 g)

Tilbehør

  • 240 g groft brød

Sådan gør du

Sådan gør du

Marinade

Pisk olie, limesaft, ingefær og de øvrige gredienserne sammen.

Vend rejer, mango og bladselleri i marinaden.

Bring suppen i kog under omrøring. Fordel suppen i 4 skåle og læg ca. 1 dl rejeblanding ovenpå suppen. Server straks med brød og resten af rejeblandingen i en skål ved siden af.

Sådan håndterer du frisk ingefær

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 10500 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 24,4 g
  • Protein: 29 %
  • Kulhydrat: 41 %
  • Fedt: 30 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: