Kirsebærkompot med mandler
20 min
•

Dejlig søde kirsebær med bid fra hele mandler. Kompotten kan også laves med andre typer bær, fx blåbær eller brombær.
Ingredienser
3½ spsk
Sukker
|
|
---|---|
1½ spsk
Mørk balsamicoeddike
|
|
150 g
Syltede kirsebær - drænet fra lagen
|
|
Et nip flagesalt
|
|
25 g
Ristede, smuttede mandler
|
Hertil
200 g
Skæreost
|
|
---|---|
100 g
Groft knækbrød
|
Sådan gør du
Tip
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
5224 kJ / 1249 kcal
Næringsindhold pr. 100g
967 kJ / 231 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 4 g |
Protein: | 24 % | 13,6 g |
Kulhydrat: | 44,7 % | 25,4 g |
Fedt: | 31,3 % | 8,2 g |
