Marcipankonfekt med kirsebær
45 min
Fryseegnet
•
Marcipan og kirsebær er en god konfekt klassiker. I denne opskrift er der brugt amarenakirsebær, som er italienske dessertkirsebær i en sirup, der smager lidt likøragtig, uden at der er alkohol i.
Ingredienser
Kirsebærmarcipan
|
200 g
Marcipan
|
|
|---|---|
|
50 g
Amarenakirsebær
|
|
|
2 spsk
Kirsebærsauce fra amarenakirsebær
|
|
|
1 spsk
Kakaonibs
|
|
|
Flormelis
|
Kirsebærsukker
|
1 spsk
Perlesukker
|
|
|---|---|
|
½ tsk
Kirsebærsauce fra amarenakirsebær
|
Overtræk
|
200 g
Mørk chokolade
|
|---|
Sådan gør du
Kirsebærmarcipan
Kirsebærsukker
Overtræk
Tips
Tørretid
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
Lad marcipankonfekten tø i køleskabet i ca. ½ time.
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
1813 kJ / 433 kcal
Energifordeling
| Energi pr 100 g | |
|---|---|
| Fiber: | 2,4 g |
| Protein: | 6,8 g |
| Fedt: | 21,2 g |
| Kulhydrat: | 53,7 g |
Relateret video
Hvordan smelter man chokolade
Karolines Køkkenskole guider dig igennem chokoladetemperering - og du skal bare sørge for: god chokolade, et vandbad, et chokoladetermometer og en god portion tålmodighed.