Kirsebærmousse
                                
                                    1 time 30 min
                                
                                
                    
                                    •
                                    Arbejdstid:  30 min
                                
                        
                
                    •
                    
            
        &format=webp) 
    Kirsebærmousse lavet på A38 og kirsebærlikør eller kirsebærsaft. En hurtig og nem dessert som kan foreredes i god tid. Moussen er toppet med skyrcreme med vanilje og knuste biscotti småkager.
Ingredienser
| 
                                            
                                                    4 blade
                                                Husblas
                                            
                                     | |
|---|---|
| 
                                            
                                                    3
                                                Æggehvider (ca. 1 dl)
                                            
                                     | |
| 
                                            
                                                    4 spsk
                                                Sukker
                                            
                                     | |
| 
                                            
                                                    3 spsk
                                                Kirsebærlikør eller kirsebærsaft
                                            
                                     | |
| 
                                            
                                                    ½ liter
                                                A38 med hindbær
                                            
                                     | 
Skyrcreme
| 
                                            
                                                    1½ dl
                                                Skyr naturel
                                            
                                     | |
|---|---|
| 
                                            
                                                    3 spsk
                                                Flormelis
                                            
                                     | |
| 
                                            
                                                    ½ tsk
                                                Vaniljesukker
                                            
                                     | 
Pynt
| 
                                            
                                                    
                                                Knuste biscotti
                                            
                                     | 
|---|
Sådan gør du
Skyrcreme
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
Kirsebærlikøren kan skiftes ud med fx kirsebærsaft.
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
404 kJ / 96 kcal
Energifordeling
| Energi pr 100 g | |
|---|---|
| Fiber: | 0 g | 
| Protein: | 6 g | 
| Fedt: | 0,3 g | 
| Kulhydrat: | 15,5 g | 
 
    &format=webp) 
    &format=webp) 
    &format=webp) 
    &format=webp) 
    &format=webp) 
    &format=webp) 
    &format=webp) 
     
    