Kirsebærmousse
1 time 30 min
•
Arbejdstid: 30 min
•
Kirsebærmousse lavet på A38 og kirsebærlikør eller kirsebærsaft. En hurtig og nem dessert som kan foreredes i god tid. Moussen er toppet med skyrcreme med vanilje og knuste biscotti småkager.
Ingredienser
|
4 blade
Husblas
|
|
|---|---|
|
3
Æggehvider (ca. 1 dl)
|
|
|
4 spsk
Sukker
|
|
|
3 spsk
Kirsebærlikør eller kirsebærsaft
|
|
|
½ liter
A38 med hindbær
|
Skyrcreme
|
1½ dl
Skyr naturel
|
|
|---|---|
|
3 spsk
Flormelis
|
|
|
½ tsk
Vaniljesukker
|
Pynt
|
Knuste biscotti
|
|---|
Sådan gør du
Skyrcreme
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
Kirsebærlikøren kan skiftes ud med fx kirsebærsaft.
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
404 kJ / 96 kcal
Energifordeling
| Energi pr 100 g | |
|---|---|
| Fiber: | 0 g |
| Protein: | 6 g |
| Fedt: | 0,3 g |
| Kulhydrat: | 15,5 g |