Kirsebærtrifli
2 timer 25 min
•
Arbejdstid: 25 min
&format=webp)
Kirsebærtrifli er en skøn dessert med makroner, syltede kirsebær og sød flødefromage. Trifli kalder man normalt en dessert bestående af knuste makroner fugtet med sherry, dækket af frugt og med creme - og pyntet med flødeskum. Men som altid er det ikke ulovligt at lege lidt med definitionerne. Kirsebærtrifle er en smuk og velsmagende dessert.

Ingredienser
4 personer
Kirsebærtrifli
3 blade Husblas | |
---|---|
50 g Makroner | |
1½ spsk Sherry | |
150 g Syltede kirsebær | |
½ liter Ymer eller tykmælk | |
3 spsk Sukker | |
¼ liter Piskefløde | |
½ dl Kirsebærsaft |
Pynt
Flødeskum |
---|
Sådan gør du
Kirsebærtrifli
Bedømmelse
Du kan vælge at anrette kirsebærtrifli i en skål i stedet for at portionsanrette. Brug i så fald et ekstra blad husblas.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
7896 kJ / 1887 kcal
Næringsindhold pr. 100g
742 kJ / 177 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,5 g |
Protein: | 10,2 % | 4,4 g |
Kulhydrat: | 33 % | 14,4 g |
Fedt: | 55,4 % | 11,1 g |
Alkohol: | 1,4 % |
Relateret video
Sådan bruger du husblas
Sådan håndterer du husblas, når du skal lave fromage, cheesecake eller andet, hvor der er brugt fløde.