Klatkager - af en rest grød

Klatkager - af en rest grød

45 min Mellemmåltid Dessert

Klatkager er en skøn måde at bruge grødrester på. Du kan lave klatkager af risengrød, klatkager af havregrød - eller af den grød, du nu lige har en rest af. Denne opskrift på klatkager er nem at følge og du kan variere efter din smag. Klatkager er perfekte til en brunch, som hverdagsdessert eller kolde i madpakken. Og selv de helt små kan være med på klatkager som fingermad.

Mere inspiration

Har du en grov risengrød til overs er den også god i klatkagerne.

Velbekomme!
Tips

Klatkagerne kan også spises kolde. Gode til madpakken. Klatkager smager også godt med kanelsukker eller syltetøj - eller med sukker og citronsaft.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

2800 kJ / 669 kcal

Energifordeling
Energifordeling
Fiber: 0,6 g
Protein: 15 %
Kulhydrat: 42 %
Fedt: 43 %

Ingredienser