Knækbrød
40 min
&format=webp)
Sprøde knækbrød er slet ikke svære at lave - og her får du en opskrift på nemme knækbrød, der smager skønt. Tynde knækbrød med kerner er skønt at have på lager til den lille sult - og de smager godt med smør, ost, marmelade eller pølse. Hjemmelavet knækbrød er vanedannende og måske en ny hobby for familiens bagermester.
Prøv en version med flere
grøntsager

Ingredienser
1 portion
Knækbrød
1½ dl Hvedemel | |
---|---|
1 dl Solsikkekerner eller græskarkerner | |
1 dl Hørfrø | |
1 dl Sesamfrø | |
1 dl Havregryn | |
1 dl Grahamsmel | |
1 tsk Groft salt | |
¼ tsk Bagepulver | |
1½ dl Vand | |
100 g Smeltet smør |
Sådan gør du
Knækbrød
Bedømmelse
Knækbrød kan holde sig længe, blot de ligger tørt og godt pakket ind. Du kan lave knækbrødene i halv størrelse, og bruge dem som kiks.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
9152 kJ / 2187 kcal
Næringsindhold pr. 100g
1486 kJ / 355 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 7,5 g |
Protein: | 9,7 % | 8,5 g |
Kulhydrat: | 25,1 % | 21,9 g |
Fedt: | 65,2 % | 26,2 g |