Kødboller - til baby
30 min
Fryseegnet
•
Kødboller til baby er lette at lave og gode at have i fryseren. Kødbollerne i denne opskrift er stegt - men du kan også koge eller bage dem i ovnen. Server kødbollerne sammen med grøntsagsmos eller -grød. Kødbollerne er velegnede til babyer i alderen 9-12 mdr.
Ingredienser
Kødboller
|
300 g
Hakket grise- og kalvekød
|
|
|---|---|
|
¼ tsk
Groft salt
|
|
|
1
Fintrevet løg (ca. 75 g)
|
|
|
1
Lille knust fed hvidløg
|
|
|
1 tsk
Fintrevet citronskal (usprøjtet)
|
|
|
1
Æg
|
|
|
1 dl
Mælk
|
|
|
3 spsk
Hvedemel
|
|
25 g
Smør
|
|---|
Serveringsforslag
|
Baby & Me Organic® fuldkornsgrød med spinat og ærter
|
|
|---|---|
|
Dampede ærter
|
Sådan gør du
Kødboller
Serveringsforslag
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
Løsfrys kødbollerne - så er det let at tø det antal op som du skal bruge.
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
590 kJ / 141 kcal
Energifordeling
| Energi pr 100 g | |
|---|---|
| Fiber: | 0,4 g |
| Protein: | 13 g |
| Fedt: | 7,4 g |
| Kulhydrat: | 5,6 g |