Kødboller - til baby
30 min
Fryseegnet
•
&format=webp)
Kødboller til baby er lette at lave og gode at have i fryseren. Kødbollerne i denne opskrift er stegt - men du kan også koge eller bage dem i ovnen. Server kødbollerne sammen med grøntsagsmos eller -grød. Kødbollerne er velegnede til babyer i alderen 9-12 mdr.
Ingredienser
Kødboller
300 g
Hakket grise- og kalvekød
|
|
---|---|
¼ tsk
Groft salt
|
|
1
Fintrevet løg (ca. 75 g)
|
|
1
Lille knust fed hvidløg
|
|
1 tsk
Fintrevet citronskal (usprøjtet)
|
|
1
Æg
|
|
1 dl
Mælk
|
|
3 spsk
Hvedemel
|
25 g
Smør
|
---|
Serveringsforslag
Baby & Me Organic® fuldkornsgrød med spinat og ærter
|
|
---|---|
Dampede ærter
|
Sådan gør du
Kødboller
Serveringsforslag
Løsfrys kødbollerne - så er det let at tø det antal op som du skal bruge.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
3449 kJ / 824 kcal
Næringsindhold pr. 100g
590 kJ / 141 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,5 g |
Protein: | 37,7 % | 13,1 g |
Kulhydrat: | 16,2 % | 5,6 g |
Fedt: | 46,1 % | 7,4 g |
