Kødboller - til baby

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(4 vurderinger)

30 min

Kødboller til baby er lette at lave og gode at have i fryseren. Kødbollerne i denne opskrift er stegt - men du kan også koge eller bage dem i ovnen. Server kødbollerne sammen med grøntsagsmos eller -grød. Kødbollerne er velegnede til babyer i alderen 9-12 mdr.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Opskriften gælder for 40 stk

Kødboller

  • 300 g hakket svine- og kalvekød 8-12 % fedt
  • ¼ tsk groft salt
  • 1 fintrevet zittauerløg (ca. 75 g)
  • 1 lille knust fed hvidløg
  • 1 tsk fintrevet citronskal (usprøjtet)
  • 1 æg
  • 1 dl sødmælk
  • 3 spsk hvedemel
  • 25 g smør

Serveringsforslag

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Kødboller

Rør det hakkede kød med salt i ca. 1 min. Tilsæt løg, hvidløg, citronskal og æg. Rør mælken i og derefter melet. Stil farsen tildækket i køleskabet i ca. 15 min.

Lad smørret blive gyldent i en stegepande. Form farsen til ca. 40 små kødboller - brug en teske. Steg kødbollerne (evt. af 2 omgange) ved jævn varme i ca. 3 min. på hver side.

Serveringsforslag

Server 3-4 kødboller med en portion fuldkornsgrød og ærter.

Frysetips

Løsfrys kødbollerne - så er det let at tø det antal op som du skal bruge.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 4070 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 2,7 g
  • Protein: 30 %
  • Kulhydrat: 14 %
  • Fedt: 56 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag