Kødsovs med squash, porrer og grillede peberfrugter

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(2 vurderinger)

30 min

Nem kødsovs med masser af smag fra squash, porrer og grillet peberfrugt. Server kødsovsen med couscous - så er der nem aftensmad fyldt med grøntsager på en hverdagsaften!

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 15 g smør
  • 400 g hakket oksekød
  • 1 grøn squash i små tern (ca. 300 g)
  • 1 stor porre i ringe (ca. 300 g)
  • 2 små, knuste fed hvidløg
  • 150 g grillede peberfrugter i olie - drænet
  • 2 dl Karolines Køkken® Fraiche med tomat & basilikum
  • 1½ tsk groft salt
  • ½ dl hakkede friske oreganoblade
  • 3 dl couscousgryn
  • ½ tsk groft salt

Pynt

  • friske oreganoblade
  • porretop i ringe

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Smelt smørret i en stor sauterpande ved kraftig varme, men uden at det bruner. Svits kødet i ca. 2 min. til det smuldrer og skifter farve. Tilsæt squash, porre og hvidløg og lad blandingen koge ved jævn varme i ca. 5 min. Skær peberfrugterne i små stykker og tilsæt dem sammen med fraiche, salt og oregano. Varm kødsovsen igennem.

Kom imens couscousgrynene i en stor skål, hæld kogende vand over og lad dem trække i ca. 5 min. Rør i grynene med en gaffel og tilsæt salt.

Drys oregano over kødsovsen og server med de lune couscous.

Serveringsforslag

Server kødsovsen med pasta eller ris - i stedet for couscous.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 8730 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 16,4 g
  • Protein: 24 %
  • Kulhydrat: 48 %
  • Fedt: 28 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag