Du får en mere eksotisk dressing, hvis du skifter persillen ud med mynte.
11192 kJ / 2675 kcal
645 kJ / 154 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,3 g |
Protein: | 13,9 % | 5,3 g |
Kulhydrat: | 51,9 % | 19,7 g |
Fedt: | 34,2 % | 6 g |
Karolines Køkkenskole viser, hvordan du koger ris – med den helt rette konsistens. Og du vil få ros og ikke ris for dine ris.
200 g
Hakket lammekød
|
|
---|---|
¾ tsk
Groft salt
|
|
2 spsk
Revet løg
|
|
¼ tsk
Stødt kanel
|
|
½ tsk
Stødt ingefær
|
|
Friskkværnet peber
|
|
1
Æg
|
|
1 dl
Mælk
|
|
3 spsk
Rasp
|
|
20 g
Smør
|
240 g
Løse ris, parboiled (ca. 3 dl)
|
|
---|---|
2
Grønne squash i små tern (ca. 400 g)
|
|
2
Grofthakkede løg (ca. 150 g)
|
|
150 g
Rosiner - lyse, grønne eller sorte
|
|
1 tsk
Stødt spidskommen
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
3½ dl
Græsk yoghurt
|
|
---|---|
1 dl
Hakket bredbladet persille
|
|
¼ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
Bredbladet persille
|
---|