Lammefrikadeller - koftesi

Lammefrikadeller - koftesi

45 min Hovedret
Fryseegnet
Lammefrikadeller smager af ferie i Grækenland, Tyrkiet og af andre lande ved det østlige Middelhav. Den særlige smag kommer fra lammekødet, men også fra varme krydderier som kanel og ingefær. Det kunne også være spidskommen, men den har vi valgt at komme sammen med de krydrede ris, der ledsager lammefrikadellerne. Server lammefrikadeller til aftesmad, eller lad dem være et mere eksotisk indslag på en dejlig buffet eller i madpakken.
Mere inspiration

Lam og ramsløg er en herlig spise til forår - og påske.

Velbekomme!
Variation

Du får en mere eksotisk dressing, hvis du skifter persillen ud med mynte.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

11326 kJ / 2707 kcal

Næringsindhold pr. 100g

650 kJ / 155 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 1 g
Protein: 16 % 6,1 g
Kulhydrat: 54,4 % 20,8 g
Fedt: 29,6 % 5,2 g
Relateret video
Hvordan koger man ris

Karolines Køkkenskole viser, hvordan du koger ris – med den helt rette konsistens. Og du vil få ros og ikke ris for dine ris. 

Ingredienser