Lam og ramsløg er en herlig spise til forår - og påske.
Du får en mere eksotisk dressing, hvis du skifter persillen ud med mynte.
11383 kJ / 2721 kcal
653 kJ / 156 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,3 g |
Protein: | 15 % | 5,8 g |
Kulhydrat: | 51,4 % | 19,7 g |
Fedt: | 33,6 % | 5,9 g |
Karolines Køkkenskole viser, hvordan du koger ris – med den helt rette konsistens. Og du vil få ros og ikke ris for dine ris.
Hakket lammekød
|
200 g |
---|---|
Groft salt
|
¾ tsk |
Revet zittauerløg
|
2 spsk |
Stødt kanel
|
¼ tsk |
Stødt ingefær
|
½ tsk |
Friskkværnet peber
|
|
Æg
|
1 |
Mælk
|
1 dl |
Rasp
|
3 spsk |
Smør
|
20 g |
Løse ris, parboiled (ca. 3 dl)
|
240 g |
---|---|
Grønne squash i små tern (ca. 400 g)
|
2 |
Grofthakkede zittauerløg (ca. 150 g)
|
2 |
Rosiner - lyse, grønne eller sorte
|
150 g |
Stødt spidskommen
|
1 tsk |
Groft salt
|
1 tsk |
Friskkværnet peber
|
3½ dl | |
Hakket bredbladet persille
|
1 dl |
Groft salt
|
¼ tsk |
Friskkværnet peber
|
Bredbladet persille
|
---|