Kokoskonfekt
                
                    •
                    
            
        &format=webp) 
    Denne konfekt med kokos er en skøn kombination med marcipan og citron.
Ingredienser
| 
                                            
                                                    200 g
                                                Kokosmel (ca. 4 dl)
                                            
                                     | |
|---|---|
| 
                                            
                                                    1 dåse
                                                Kondenseret mælk (ca. 400 g)
                                            
                                     | |
| 
                                            
                                                    200 g
                                                Marcipan
                                            
                                     | |
| 
                                            
                                                    2 tsk
                                                Fintrevet citronskal (usprøjtet)
                                            
                                     | |
| 
                                            
                                                    1¼ spsk
                                                Friskpresset citronsaft
                                            
                                     | |
| 
                                            
                                                    ¼ tsk
                                                Fint salt
                                            
                                     | 
| 
                                            
                                                    400 g
                                                Mørk chokolade
                                            
                                     | 
|---|
Pynt
| 
                                            
                                                    
                                                Sølvstøv og andet støv fx guld
                                            
                                     | 
|---|
Sådan gør du
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
Opbevar konfekten tørt og køligt i en lukket beholder.
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
1685 kJ / 403 kcal
Energifordeling
| Energi pr 100 g | |
|---|---|
| Fiber: | 2,4 g | 
| Protein: | 6,7 g | 
| Fedt: | 26,7 g | 
| Kulhydrat: | 34,3 g | 
            Relateret video
            Hvordan smelter man chokolade
            
    Karolines Køkkenskole guider dig igennem chokoladetemperering - og du skal bare sørge for: god chokolade, et vandbad, et chokoladetermometer og en god portion tålmodighed.
 
    &format=webp) 
    &format=webp) 
    &format=webp) 
    &format=webp) 
    &format=webp) 
    &format=webp) 
     
     
    