Kokoskonfekt
•
Denne konfekt med kokos er en skøn kombination med marcipan og citron.
Ingredienser
|
200 g
Kokosmel (ca. 4 dl)
|
|
|---|---|
|
1 dåse
Kondenseret mælk (ca. 400 g)
|
|
|
200 g
Marcipan
|
|
|
2 tsk
Fintrevet citronskal (usprøjtet)
|
|
|
1¼ spsk
Friskpresset citronsaft
|
|
|
¼ tsk
Fint salt
|
|
400 g
Mørk chokolade
|
|---|
Pynt
|
Sølvstøv og andet støv fx guld
|
|---|
Sådan gør du
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
Opbevar konfekten tørt og køligt i en lukket beholder.
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
1685 kJ / 403 kcal
Energifordeling
| Energi pr 100 g | |
|---|---|
| Fiber: | 2,4 g |
| Protein: | 6,7 g |
| Fedt: | 26,7 g |
| Kulhydrat: | 34,3 g |
Relateret video
Hvordan smelter man chokolade
Karolines Køkkenskole guider dig igennem chokoladetemperering - og du skal bare sørge for: god chokolade, et vandbad, et chokoladetermometer og en god portion tålmodighed.