Kokostoppe
30 min
•
&format=webp)
Saftige hjemmelavede kokostoppe med marcipan og limeskal. Form kokostoppene med fugtige, men ikke våde, hænder, så er massen utrolig nem at arbejde med. Vores kokostoppe opskrift er supernem og lynhurtig at lave🥥
Ingredienser
100 g
Marcipan
|
|
---|---|
100 g
Sukker (ca. 1 dl)
|
|
200 g
Kokosmel (ca. 5¾ dl)
|
|
1 spsk
Fintrevet limeskal (usprøjtet)
|
|
2
Æg
|
100 g
Mørk chokolade
|
---|
Sådan gør du
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
Du kan smage dine kokostoppe til med citron- eller appelsinskal i stedet for limeskal. Eller helt undlade citrusskal. Form toppene med fugtige hænder: gør dine hænder våde, tør dem meget let i et rent viskestykke og form en kokostop. Gentag mellem hver top - så bliver de helt perfekte!
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
1980 kJ / 473 kcal
Energifordeling
Energi pr 100 g | |
---|---|
Fiber: | 3,8 g |
Protein: | 6,7 g |
Fedt: | 32,3 g |
Kulhydrat: | 39,5 g |
