Kokosstænger

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(6 vurderinger)

45 min

Stængerne kan i stedet for kokos også overtrækkes med chokolade - så minder de næsten om bounty-stænger.

Ingredienser

2 stænger pr. person

Antal portioner

Sådan gør du

Sådan gør du

Rist kokosmel gyldent på en tør pande, men pas på - det brænder hurtigt på. Lad kokosmelet køle af. Bland kold flødeost med smør, rørsukker og 200 g af kokosmelet. Tryk massen ud til en plade ca. 6 cm bred og ca. 1½ cm tyk - det kan gøres med fingrene. Læg pladen i et fad og lad massen stivne i køleskabet. Skær den ud i stænger. Rul kokosstængerne i resten af det ristede kokosmel.

Børnekonfekt

I stedet for kokosmel kan man også overtrække kokosstængerne med lys flødechokolade. Så har man næsten hjemmelavede Bounty.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 18870 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 31,5 g
  • Protein: 3 %
  • Kulhydrat: 30 %
  • Fedt: 67 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: