Kokosstænger

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(6 vurderinger)

45 min

Stængerne kan i stedet for kokos også overtrækkes med chokolade - så minder de næsten om bounty-stænger.

Ingredienser

2 stænger pr. person

Antal portioner

Sådan gør du

Sådan gør du

Rist kokosmel gyldent på en tør pande, men pas på - det brænder hurtigt på. Lad kokosmelet køle af. Bland kold flødeost med smør, rørsukker og 200 g af kokosmelet. Tryk massen ud til en plade ca. 6 cm bred og ca. 1½ cm tyk - det kan gøres med fingrene. Læg pladen i et fad og lad massen stivne i køleskabet. Skær den ud i stænger. Rul kokosstængerne i resten af det ristede kokosmel.

Børnekonfekt

I stedet for kokosmel kan man også overtrække kokosstængerne med lys flødechokolade. Så har man næsten hjemmelavede Bounty.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 18870 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 31,5 g
  • Protein: 3 %
  • Kulhydrat: 30 %
  • Fedt: 67 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: