Kokosstænger

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(7 vurderinger)

45 min

Stængerne kan i stedet for kokos også overtrækkes med chokolade - så minder de næsten om bounty-stænger.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

2 stænger pr. person

Antal portioner

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Rist kokosmel gyldent på en tør pande, men pas på - det brænder hurtigt på. Lad kokosmelet køle af. Bland kold flødeost med smør, rørsukker og 200 g af kokosmelet. Tryk massen ud til en plade ca. 6 cm bred og ca. 1½ cm tyk - det kan gøres med fingrene. Læg pladen i et fad og lad massen stivne i køleskabet. Skær den ud i stænger. Rul kokosstængerne i resten af det ristede kokosmel.

Børnekonfekt

I stedet for kokosmel kan man også overtrække kokosstængerne med lys flødechokolade. Så har man næsten hjemmelavede Bounty.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 18870 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 31,5 g
  • Protein: 3 %
  • Kulhydrat: 30 %
  • Fedt: 67 %

Tilbage

Vind 5000 kr. til årets julemiddag!

Hos Karolines Køkken har vi dækket op til den helt store julemiddag. Du kan finde inspiration til lækre juleretter og deltage i vores quiz. Der er 3 gavekort på 5000 kr. til føtex, Bilka og Netto i spil. Glædelig jul!

Besøg julebordet og quiz med

Vind 5000 kr.!

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Andre gode forslag