Kold grov sennepssauce til fisk

Nøglehulsmærket opskrift

Kold grov sennepssauce til fisk

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

30 min

Nøglehulsmærket opskrift

Torsk og sennep i skøn forening og ikke mindst rødbederne.

Ingredienser

Antal portioner

Pynt

  • limefrugter i både
  • bredbladet persille

Hertil

  • 600 g dampet fisk, fx torskefilet
  • 600 g ovnbagte rødbeder
  • 1 kg kartofler - kogte

Sådan gør du

Sådan gør du

Kold grov sennepssauce

Rør det syrnede produkt med sennep, limesaft, honning, salt og peber. Stil det tildækket i køleskabet i mindst 15 min. og smag til.

Server den kolde grove sennepssauce til dampet fisk, bagte rødbeder og kartofler.

Sådan fileterer du torsk

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 8130 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 29,9 g
  • Protein: 37 %
  • Kulhydrat: 58 %
  • Fedt: 5 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: