Kold grov sennepssauce til fisk
30 min
Nøglehulsmærket opskrift

Kold grov sennepssauce til fisk

Torsk og sennep i skøn forening og ikke mindst rødbederne.
Nøglehulsmærket opskrift
30 min
Nøglehulsmærket opskrift
Bedømmelse (0 vurderinger)

Min bedømmelse:

Kold grov sennepssauce til fisk

Nøglehulsmærket opskrift

Torsk og sennep i skøn forening og ikke mindst rødbederne.

Antal portioner

Pynt

  • limefrugter i både
  • bredbladet persille

Hertil

  • 600 g dampet fisk, fx torskefilet
  • 600 g ovnbagte rødbeder
  • 1 kg kartofler - kogte

Fremgangsmåde:

Kold grov sennepssauce

Rør det syrnede produkt med sennep, limesaft, honning, salt og peber. Stil det tildækket i køleskabet i mindst 15 min. og smag til.

Server den kolde grove sennepssauce til dampet fisk, bagte rødbeder og kartofler.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 8130 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 29,9 g
  • Protein: 37 %
  • Kulhydrat: 58 %
  • Fedt: 5 %
Print