Kold grov sennepssauce til fisk - Opskrifter - Arla
Kold grov sennepssauce til fisk

Nøglehulsmærket opskrift

Kold grov sennepssauce til fisk

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

30 min

Nøglehulsmærket opskrift

Torsk og sennep i skøn forening og ikke mindst rødbederne.

Ingredienser

Antal portioner

Pynt

  • limefrugt i både
  • bredbladet persille

Hertil

  • 600 g dampet fisk, fx torskefilet
  • 600 g ovnbagte rødbeder
  • 1 kg kartofler - kogte

Sådan gør du

Sådan gør du

Kold grov sennepssauce

Rør det syrnede produkt med sennep, limesaft, honning, salt og peber. Stil det tildækket i køleskabet i mindst 15 min. og smag til.

Server den kolde grove sennepssauce til dampet fisk, bagte rødbeder og kartofler.

Sådan fileterer du torsk

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 8180 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 29,9 g
  • Protein: 37 %
  • Kulhydrat: 58 %
  • Fedt: 5 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: