Kold krydret grøntsagssauce

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(1 vurderinger)

45 min

Denne cremede grøntsagssovs passer til alt slags fisk. Serveres med kartofler og dampet spidskål - mmm det er grønt og skønt!

Ingredienser

Antal portioner

Tilbehør

  • 1 kg kogte kartofler
  • 300 g dampet, fintsnittet spidskål
  • 400 g røget makrel - uden skind

Sådan gør du

Sådan gør du

Vend grøntsagerne sammen med fraiche, wasabi og salt. Stil saucen tildækket i køleskabet i mindst ½ time. Smag til.

Server den kolde krydrede sauce til stegt eller grillet fisk, kogte kartofler og dampet spidskål.

Tip

Kom spidskålen i et dørslag og overhæld med det kogende kartoffelvand - så er det klar.

Sådan snitter du kål

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 10740 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 31,5 g
  • Protein: 19 %
  • Kulhydrat: 33 %
  • Fedt: 48 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: