Kold krydret grøntsagssauce

Bedømmelse

(1 vurderinger)

45 min

Denne cremede grøntsagssovs passer til alt slags fisk. Serveres med kartofler og dampet spidskål - mmm det er grønt og skønt!

Ingredienser

Antal portioner

Tilbehør

  • 1 kg kogte kartofler
  • 300 g dampet, fintsnittet spidskål
  • 400 g røget makrel - uden skind

Sådan gør du

Sådan gør du

Vend grøntsagerne sammen med fraiche, wasabi og salt. Stil saucen tildækket i køleskabet i mindst ½ time. Smag til.

Server den kolde krydrede sauce til stegt eller grillet fisk, kogte kartofler og dampet spidskål.

Tip

Kom spidskålen i et dørslag og overhæld med det kogende kartoffelvand - så er det klar.

Sådan snitter du kål

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 10740 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 31,5 g
  • Protein: 19 %
  • Kulhydrat: 33 %
  • Fedt: 48 %

Kilde: