Kold krydret grøntsagssauce

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(1 vurderinger)

45 min

Denne cremede grøntsagssovs passer til alt slags fisk. Serveres med kartofler og dampet spidskål - mmm det er grønt og skønt!

Ingredienser

Antal portioner

Tilbehør

  • 1 kg kogte kartofler
  • 300 g dampet, fintsnittet spidskål
  • 400 g røget makrel - uden skind

Sådan gør du

Sådan gør du

Vend grøntsagerne sammen med fraiche, wasabi og salt. Stil saucen tildækket i køleskabet i mindst ½ time. Smag til.

Server den kolde krydrede sauce til stegt eller grillet fisk, kogte kartofler og dampet spidskål.

Tip

Kom spidskålen i et dørslag og overhæld med det kogende kartoffelvand - så er det klar.

Sådan snitter du kål

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 10740 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 31,5 g
  • Protein: 19 %
  • Kulhydrat: 33 %
  • Fedt: 48 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: