Konfekt med kaffe er virkelig skøn marcipankonfekt, - lidt anderledes fordi cremen er smagt til med både kaffe, kaffelikør og nougat. Konfekt med kaffe et perfekt match til en god kop kaffe - så du må nok indstille dig på at en enkelt portion ikke er nok. Hedder det mon kaffe med konfekt med kaffe - eller er det konfekt med kaffe med kaffe?
Konfekt med kaffe bliver endnu mere lækker med hjemmelavet marcipan.
Er du glad for kaffesmag, så pynt hvert stykke konfekt med en hel kaffebønne. Opbevar konfekten på køl i en lukket beholder.
5889 kJ / 1408 kcal
2165 kJ / 517 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,4 g |
Protein: | 5,4 % | 6,8 g |
Kulhydrat: | 30,9 % | 39,4 g |
Fedt: | 61,9 % | 36,3 g |
Alkohol: | 1,8 % | 1 g |
Karolines Køkkenskole guider dig igennem chokoladetemperering - og du skal bare sørge for: god chokolade, et vandbad, et chokoladetermometer og en god portion tålmodighed.