Konfekt med kaffe
40 min
•
Arbejdstid: 10 min
•
Konfekt med kaffe er virkelig skøn marcipankonfekt, - lidt anderledes fordi cremen er smagt til med både kaffe, kaffelikør og nougat. Konfekt med kaffe et perfekt match til en god kop kaffe - så du må nok indstille dig på at en enkelt portion ikke er nok. Hedder det mon kaffe med konfekt med kaffe - eller er det konfekt med kaffe med kaffe?
Ingredienser
Nougatcreme
½ tsk
Frysetørret kaffepulver, fx nescafé
|
|
---|---|
1 tsk
Kogende vand
|
|
50 g
Blødt smør
|
|
40 g
Blød nougat
|
|
¼ dl
Flødelikør, fx baileys, fx baileys
|
100 g
Marcipan
|
---|
50 g
Mørk chokolade
|
---|
Sådan gør du
Nougatcreme
Sådan gør du
Er du glad for kaffesmag, så pynt hvert stykke konfekt med en hel kaffebønne. Opbevar konfekten på køl i en lukket beholder.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
5811 kJ / 1389 kcal
Næringsindhold pr. 100g
2136 kJ / 511 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,6 g |
Protein: | 5,1 % | 6,4 g |
Kulhydrat: | 32,5 % | 40,9 g |
Fedt: | 60,6 % | 35 g |
Alkohol: | 1,8 % | 1 g |
Relateret video
Hvordan smelter man chokolade
Karolines Køkkenskole guider dig igennem chokoladetemperering - og du skal bare sørge for: god chokolade, et vandbad, et chokoladetermometer og en god portion tålmodighed.