Konfekt med kaffe

Konfekt med kaffe

40 min
Konfekt med kaffe er virkelig skøn marcipankonfekt, - lidt anderledes fordi cremen er smagt til med både kaffe, kaffelikør og nougat. Konfekt med kaffe et perfekt match til en god kop kaffe - så du må nok indstille dig på at en enkelt portion ikke er nok. Hedder det mon kaffe med konfekt med kaffe - eller er det konfekt med kaffe med kaffe?

Sådan gør du

Nougatcreme
  • Rør kaffepulver og vand sammen. Tilsæt de øvrige ingredienser og rør det godt sammen. Smag til og stil nougatcremen tildækket på køl i ca ½ time.
Sådan gør du
  • Rul imens marcipanen til en pølse (ca. 2 cm i diameter) og skær den i 25 skiver.
  • Hak chokoladen groft og smelt den i en skål over vandbad.
  • Dyp den ene side af marcipanskiverne i chokolade, stil dem på et stykke bagepapir og lad skiverne stivne ved stuetemperatur.
  • Rør nougatcremen blød og fyld den i en sprøjtepose med stjernetylle. Sprøjt toppe på marcipanbundene.
Mere inspiration

Konfekt med kaffe bliver endnu mere lækker med hjemmelavet marcipan.

Velbekomme!
Tips

Er du glad for kaffesmag, så pynt hvert stykke konfekt med en hel kaffebønne. Opbevar konfekten på køl i en lukket beholder.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

5811 kJ / 1389 kcal

Næringsindhold pr. 100g

2136 kJ / 511 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 1,6 g
Protein: 5,1 % 6,4 g
Kulhydrat: 32,5 % 40,9 g
Fedt: 60,6 % 35 g
Alkohol: 1,8 % 1 g
Relateret video
Hvordan smelter man chokolade

Karolines Køkkenskole guider dig igennem chokoladetemperering - og du skal bare sørge for: god chokolade, et vandbad, et chokoladetermometer og en god portion tålmodighed.

Ingredienser

Nougatcreme
Frysetørret kaffepulver, fx nescafé
½ tsk
Kogende vand
1 tsk
Blødt smør
50 g
Blød nougat
40 g
Flødelikør, fx baileys
¼ dl
Marcipan
100 g
Mørk chokolade
50 g