Krydrede frikadeller

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(28 vurderinger)

1 timer

Små, krydrede oksekødsfrikadeller er sagen i en saftig frikadellesandwich - prøv det som madpakke.

Ingredienser

4 frikadeller pr. person

Antal portioner

  • 10 g smør

Sådan gør du

Sådan gør du

Rør det hakkede kød med salt i ca. 1 min. Kom oregano, peber, hvidløg og æg i. Rør mælken i og derefter melet. Bræk osten i små brud og vend dem forsigtigt i farsen. Stil farsen tildækket i køleskabet i ca. ½ time.

Lad smørret blive gyldent i en pande. Form farsen til 16 frikadeller. Steg dem på 3 sider ved svag varme, ca. 8 min. i alt - skru op mens de bliver vendt.

Tip

I stedet for oksekød kan man anvende hakket lam.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 4610 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 1,7 g
  • Protein: 37 %
  • Kulhydrat: 14 %
  • Fedt: 49 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: