Krydrede frikadeller

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(27 vurderinger)

1 timer

Små, krydrede oksekødsfrikadeller er sagen i en saftig frikadellesandwich - prøv det som madpakke.

Ingredienser

4 frikadeller pr. person

Antal portioner

  • 10 g smør

Sådan gør du

Sådan gør du

Rør det hakkede kød med salt i ca. 1 min. Kom oregano, peber, hvidløg og æg i. Rør mælken i og derefter melet. Bræk osten i små brud og vend dem forsigtigt i farsen. Stil farsen tildækket i køleskabet i ca. ½ time.

Lad smørret blive gyldent i en pande. Form farsen til 16 frikadeller. Steg dem på 3 sider ved svag varme, ca. 8 min. i alt - skru op mens de bliver vendt.

Tip

I stedet for oksekød kan man anvende hakket lam.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 4610 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 1,7 g
  • Protein: 37 %
  • Kulhydrat: 14 %
  • Fedt: 49 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: