Krydrede kyllingelår og bagte kartofler

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(1 vurderinger)

60+ min

Med inspiration fra den indiske tandoori-kylling.

Ingredienser

Antal portioner

Bagte kartofler

  • 1¼ kg mellemstore kartofler
  • 15 g smør
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Tilbehør

Sådan gør du

Sådan gør du

Fjern skindet fra kyllingestykkerne og læg dem i en bradepande (ca. 20 x 30 cm). Vend fraiche, barbecuesauce, salt og peber sammen og hæld blandingen over kyllingestykkerne.

Bagte kartofler

Vask kartoflerne grundigt og tør dem. Skær hver kartoffel (næsten igennem) i tykke skiver.

Sæt bradepanden med kyllingestykkerne på en plade med bagepapir og læg kartoflerne ved siden af. Smelt smørret, pensl kartoflerne og drys med salt og peber. Bag kyllingelår og kartofler midt i ovnen.

Læg bønnerne i et stort, varmt fad sammen med kyllingestykkerne. Server de bagte kartofler og fraiche til.

Bagetid

Ca. 1 time ved 225° - traditionel ovn.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 10310 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 30 g
  • Protein: 24 %
  • Kulhydrat: 47 %
  • Fedt: 29 %

Print

Kilde: