Krydrede kyllingelår og bagte kartofler

Bedømmelse

(1 vurderinger)

60+ min

Med inspiration fra den indiske tandoori-kylling.

Ingredienser

Antal portioner

Bagte kartofler

  • 1¼ kg mellemstore kartofler
  • 25 g smør eller andet fedtstof
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Tilbehør

Sådan gør du

Sådan gør du

Fjern skindet fra kyllingestykkerne og læg dem i en bradepande (ca. 20 x 30 cm). Vend fraiche, barbecuesauce, salt og peber sammen og hæld blandingen over kyllingestykkerne.

Bagte kartofler

Vask kartoflerne grundigt og tør dem. Skær hver kartoffel (næsten igennem) i tykke skiver.

Sæt bradepanden med kyllingestykkerne på en plade med bagepapir og læg kartoflerne ved siden af. Smelt smørret, pensl kartoflerne og drys med salt og peber. Bag kyllingelår og kartofler midt i ovnen.

Ved serveringen

Læg bønnerne i et stort, varmt fad sammen med kyllingestykkerne. Server de bagte kartofler óg fraiche til.

Bagetid

Ca. 1 time ved 225°.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 10540 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 30 g
  • Protein: 25 %
  • Kulhydrat: 46 %
  • Fedt: 29 %

Print

Kilde: