Tomatsuppe med mango og ingefærmarinerede rejer
15 min
•
&format=webp)
Tomatsuppe med topping af ingefærmarinerede rejer, mango og forårsløg. En lækker tomatsuppe til en hverdagsaften, hvor det gerne må gå lidt hurtigt.
Ingredienser
Ingefærmarinerede rejer
300 g
Rejer
|
|
---|---|
2 spsk
Friskpresset limesaft
|
|
1 spsk
Fintrevet frisk ingefær
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
2
Mangofrugter i små tern (ca. 500 g)
|
Tomatsuppe
1 liter
Tomatsuppe
|
|
---|---|
½ bundt
Fintsnittede forårsløg (ca. 50 g)
|
|
1
Finthakket rød chilipeber - uden vægge og kerner
|
|
1
Limefrugt i både
|
Tilbehør
300 g
Groft flute
|
---|
Sådan gør du
Ingefærmarinerede rejer
Tomatsuppe
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
345 kJ / 83 kcal
Energifordeling
Energi pr 100 g | |
---|---|
Fiber: | 0,9 g |
Protein: | 4,1 g |
Fedt: | 1,8 g |
Kulhydrat: | 12,3 g |
Relateret video
Hvordan skærer man en mango?
Et nemt trick til at skære en mango.
