Svineskanke med øl-sennep
1 time 5 min
•
&format=webp)
Rustik svineskank fuld af saft og kraft. Hertil hjemmelavet grov sennep med hvidtøl og fløde.
Ingredienser
Sennep med hvidtøl
75 g
Gule sennepsfrø
|
|
---|---|
1¼ dl
Piskefløde
|
|
1¼ dl
Hvidtøl
|
|
½ spsk
Æbleeddike
|
|
1½ spsk
Honning
|
|
½ tsk
Groft salt
|
Griseskanke
50 g
Blødt smør
|
|
---|---|
2 spsk
Finthakket frisk timian
|
|
1 spsk
Guler sennepsfrø
|
|
1 spsk
Groft salt
|
|
3
Store eller 4 små griseskanke med svær (ca. 6 kg)
|
|
1 spsk
Groft salt
|
|
½ liter
Vand
|
Tilbehør - salat af
400 g
Fintsnittet hvidkål
|
|
---|---|
200 g
Æbler i mindre stykker og hertil
|
|
360 g
Groft rugbrød
|
|
150 g
Syltede agurker
|
Sådan gør du
Sennep dagen før
Griseskanke
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
Senneppen kan holde sig 3-4 dage i køleskabet.
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
583 kJ / 139 kcal
Energifordeling
Energi pr 100 g | |
---|---|
Fiber: | 0,7 g |
Protein: | 17,9 g |
Fedt: | 6,1 g |
Kulhydrat: | 3,1 g |
Relateret video
Sådan snitter du kål
Vil du gøre kål på dit kålhoved? Karolines Køkkenskole viser, hvordan du nemt snitter kål som rødkål, hvidkål, spidskål og savojkål.
