Glaseret skinke med hvidkåls- og gulerodsstuvning

Glaseret skinke med hvidkåls- og gulerodsstuvning

60+ min Hovedret

Glaseret skinke i ovn er skøn og nem mad til mange. Langtidsstegt skinke i ovn og tilbehør i gryde er til at håndtere - selv med huset fyldt af gæster. Landskinke i ovn er glaseret, og det giver både et smukt udseeende og samtidig en skøn sød/stærk smag, som passer virkelig godt til den milde hvidkålsstuvning med et lillebitte tvist af gulerødder. Det giver et smukt udseende og en dejlig smag.

Mere inspiration

Har du skinke til overs er den godt anvendt i denne one pot

Velbekomme!
Tip

Du kan tilsætte krydderurter til hvidkåls-og gulerodsstuvningen.

Nem mad til i morgen

Der er rigtig mange muligheder for at lade en rest skinke få nyt liv igen. Søg på skinke og se, hvad der kommer af gode ideer.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

11985 kJ / 2864 kcal

Næringsindhold pr. 100g

333 kJ / 80 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 1,8 g
Protein: 9,4 % 1,8 g
Kulhydrat: 56,3 % 11 g
Fedt: 34,3 % 3,1 g
Relateret video
Sådan snitter du kål

Vil du gøre kål på dit kålhoved? Karolines Køkkenskole viser, hvordan du nemt snitter kål som rødkål, hvidkål, spidskål og savojkål. 

Ingredienser