Kylling ala Thai

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

60+ min

En ret der også kan tages med på picnic eller i madpakken.

Ingredienser

Antal portioner

  • 4 kyllingeover- og underlår (ca. 1 kg)
  • 1 tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 15 g smør

Pynt

  • friske korianderblade

Tilbehør

  • 320 g løse ris, parboiled (ca. 4 dl)
  • 300 g agurk i mindre stykker vendt med friske koriander

Sådan gør du

Sådan gør du

Del kyllingestykkerne i under- og overlår. Rens og skyl kødet og drys det med salt og peber. Lad fedtstoffet blive gyldent i en pande og brun kyllingekødet på alle sider i ca. 4 min. Læg kyllingstykkerne i et ovnfast fad og steg dem i ca. 20 min. og kom fyldet på.

Bland imens fløde, karrypasta og hvidløg sammen. Fordel, peberfrugt, salt og flødeblanding over kyllingestykkerne og steg kødet færdigt. Pynt med koriander og server straks med ris og agurk til.

Stegetid

Ca. 45 min. ved 175° - traditionel ovn.

Hvordan koger man ris

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 10770 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 10,2 g
  • Protein: 26 %
  • Kulhydrat: 47 %
  • Fedt: 27 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: