Kylling ala Thai

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

60+ min

En ret der også kan tages med på picnic eller i madpakken.

Ingredienser

Antal portioner

  • 4 kyllingeover- og underlår (ca. 1 kg)
  • 1 tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 15 g smør

Pynt

  • friske korianderblade

Tilbehør

  • 320 g løse ris, parboiled (ca. 4 dl)
  • 300 g agurk i mindre stykker vendt med friske koriander

Sådan gør du

Sådan gør du

Del kyllingestykkerne i under- og overlår. Rens og skyl kødet og drys det med salt og peber. Lad fedtstoffet blive gyldent i en pande og brun kyllingekødet på alle sider i ca. 4 min. Læg kyllingstykkerne i et ovnfast fad og steg dem i ca. 20 min. og kom fyldet på.

Bland imens fløde, karrypasta og hvidløg sammen. Fordel, peberfrugt, salt og flødeblanding over kyllingestykkerne og steg kødet færdigt. Pynt med koriander og server straks med ris og agurk til.

Stegetid

Ca. 45 min. ved 175° - traditionel ovn.

Hvordan koger man ris

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 10770 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 10,2 g
  • Protein: 26 %
  • Kulhydrat: 47 %
  • Fedt: 27 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: