Kylling ala Thai

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

60+ min

En ret der også kan tages med på picnic eller i madpakken.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 4 kyllingeover- og underlår (ca. 1 kg)
  • 1 tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 15 g smør

Pynt

  • friske korianderblade

Tilbehør

  • 320 g løse ris, parboiled (ca. 4 dl)
  • 300 g agurk i mindre stykker vendt med friske koriander

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Del kyllingestykkerne i under- og overlår. Rens og skyl kødet og drys det med salt og peber. Lad fedtstoffet blive gyldent i en pande og brun kyllingekødet på alle sider i ca. 4 min. Læg kyllingstykkerne i et ovnfast fad og steg dem i ca. 20 min. og kom fyldet på.

Bland imens fløde, karrypasta og hvidløg sammen. Fordel, peberfrugt, salt og flødeblanding over kyllingestykkerne og steg kødet færdigt. Pynt med koriander og server straks med ris og agurk til.

Stegetid

Ca. 45 min. ved 175° - traditionel ovn.

Hvordan koger man ris

Karolines Køkkenskole viser, hvordan du koger ris – med den helt rette konsistens. Og du vil få ros og ikke ris for dine ris. 

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 10770 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 10,2 g
  • Protein: 26 %
  • Kulhydrat: 47 %
  • Fedt: 27 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag