Kylling i karry med gulerodssalat

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(36 vurderinger)

30 min

Nem og hurtig kylling i karry, farverigt og lækkert til ganen, måske børnenes nye favoritret.

Ingredienser

Antal portioner

Kylling i karry

Gulerodssalat

  • 4 gulerødder (ca. 300 g)
  • 200 g ananas i stykker (dåse)
  • 75 g grofthakkede tørrede abrikoser

Pynt

  • friske korianderblade
  • kokosflage

Tilbehør

  • kog 320 g løse ris, parboiled, fx basmatiris

Sådan gør du

Sådan gør du

Kylling i karry

Drys kyllingeinderfileterne med salt og peber. Lad olien blive varm i en sauterpande og steg dem ved jævn varme i ca. 3 min. på hver side - til de er gyldne. Tilsæt karrysaucen og bring retten i kog. Lad den koge ved svag varme og under omrøring i ca. 2 min.

Gulerodssalat

Skræl imens gulerødderne og skær dem i lange tynde skiver med en tyndskræller. Vend gulerødder, ananas og abrikoser sammen. Pynt gulerodssalaten med korianderblade og kokosflager. Server dertil kylling i karry sammen med nykogte ris.

Tip

Bag evt. kokosflagerne gyldenbrune i ca. 2 min. ved 175° - traditionel ovn.

Hvordan koger man ris

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 11440 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 26,5 g
  • Protein: 18 %
  • Kulhydrat: 58 %
  • Fedt: 24 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: