Kylling i karry med gulerodssalat

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(36 vurderinger)

30 min

Nem og hurtig kylling i karry, farverigt og lækkert til ganen, måske børnenes nye favoritret.

Ingredienser

Antal portioner

Kylling i karry

Gulerodssalat

  • 4 gulerødder (ca. 300 g)
  • 200 g ananas i stykker (dåse)
  • 75 g grofthakkede tørrede abrikoser

Pynt

  • friske korianderblade
  • kokosflage

Tilbehør

  • kog 320 g løse ris, parboiled, fx basmatiris

Sådan gør du

Sådan gør du

Kylling i karry

Drys kyllingeinderfileterne med salt og peber. Lad olien blive varm i en sauterpande og steg dem ved jævn varme i ca. 3 min. på hver side - til de er gyldne. Tilsæt karrysaucen og bring retten i kog. Lad den koge ved svag varme og under omrøring i ca. 2 min.

Gulerodssalat

Skræl imens gulerødderne og skær dem i lange tynde skiver med en tyndskræller. Vend gulerødder, ananas og abrikoser sammen. Pynt gulerodssalaten med korianderblade og kokosflager. Server dertil kylling i karry sammen med nykogte ris.

Tip

Bag evt. kokosflagerne gyldenbrune i ca. 2 min. ved 175° - traditionel ovn.

Hvordan koger man ris

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 11440 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 26,5 g
  • Protein: 18 %
  • Kulhydrat: 58 %
  • Fedt: 24 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: