Kylling i karry med mango og edamamebønner
                                
                                     30 min
                                
                                
                    
                                    •
                                    Arbejdstid:  30 min
                                
                        
                
                    •
                    
            
         
    Kylling i karry er en smuk og indbydende ret. Fyldt med grøntsager og med en dejlig krydret smag. Kylling i karry er godt for både øjet og maven og for både børn og voksne. Den karrykrydrede ret går godt i spænd med den friske mango. Kylling i karry er en forholdsvis hurtig ret at lave, så den fungerer også rigtig godt i hverdagen.
Ingredienser
Kylling i karry
| 
                                            
                                                    400 g
                                                Kyllingeinderfileter
                                            
                                     | |
|---|---|
| 
                                            
                                                    2 tsk
                                                Rapsolie
                                            
                                     | |
| 
                                            
                                                    1 spsk
                                                Karry, fx madraskarry
                                            
                                     | |
| 
                                            
                                                    1 dl
                                                Grøntsagsbouillon
                                            
                                     | |
| 
                                            
                                                    200 g
                                                Edamamebønner
                                            
                                     | |
| 
                                            
                                                    1
                                                Rød peberfrugt i lange strimler (ca. 150 g)
                                            
                                     | |
| 
                                            
                                                    1 bundt
                                                Forårsløg i tynde, skrå ringe (ca. 100 g)
                                            
                                     | |
| 
                                            
                                                    1 spsk
                                                Fintrevet frisk ingefær
                                            
                                     | |
| 
                                            
                                                    1 tsk
                                                Groft salt
                                            
                                     | |
| 
                                            
                                                    2½ dl
                                                Madlavningsfløde
                                            
                                     | 
Topping
| 
                                            
                                                    ½
                                                Mangofrugt i tern (ca. 150 g)
                                            
                                     | 
|---|
Tilbehør
| 
                                            
                                                    3 dl
                                                Sorte ris - koges
                                            
                                     | 
|---|
Sådan gør du
Kylling i karry
Topping
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
Grøntsagerne i din kylling i karry, kan du jo skifte som du lyster, prøv fx med æblebåde, rødløg og sukkerærter. Giv retten mere styrke med frisk eller tørret chili.
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
517 kJ / 124 kcal
Energifordeling
| Energi pr 100 g | |
|---|---|
| Fiber: | 2,5 g | 
| Protein: | 9,4 g | 
| Fedt: | 3,6 g | 
| Kulhydrat: | 13,2 g | 
            Relateret video
            Sådan skræller du nemt ingefær med en ske.
            
    Skræl frisk ingefær med en ske - se her, hvor nemt det er.
 
    &format=webp) 
     
     
    &format=webp) 
    &format=webp) 
    &format=webp) 
    &format=webp) 
     
    