Kylling i stegeso
1 time 45 min
•
Arbejdstid: 30 min
•
Kylling i stegeso med kartofler, spidskål og løg - rustik og autentisk aftensmad med lækker skilt sauce! Stegesoen er den perfekte genvej til nem og lækker mad.
Ingredienser
|
600 g
Små, halverede kartofler med skræl
|
|
|---|---|
|
500 g
Fintstrimlet spidskål
|
|
|
2
Store løg i tynde skiver (ca. 200 g)
|
|
|
4 spsk
Koncentreret kyllingefond, fx touch of taste
|
|
|
2 tsk
Groft salt
|
|
|
4
Kyllingeoverlår med rygben (ca. 1 kg)
|
|
|
Friskkværnet peber
|
|
|
5
Fed hvidløg uden skræl
|
|
|
8
Laurbærblade
|
|
¼ liter
Piskefløde eller madlavningsfløde
|
|
|---|---|
|
2 spsk
Hvedemel
|
|
|
300 g
Skyllede cherrytomater på stilk
|
|
|
5
Store rosmarinkviste
|
Tilbehør
|
240 g
Lunt groft flute
|
|---|
Sådan gør du
Kylling i stegeso
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
475 kJ / 113 kcal
Energifordeling
| Energi pr 100 g | |
|---|---|
| Fiber: | 1,7 g |
| Protein: | 5,4 g |
| Fedt: | 5,2 g |
| Kulhydrat: | 11,2 g |