Kylling med rødbederis og peberrodsfraiche
35 min

Super flotte ris der får farve af rødbede....godt for øjet og for smagsløgene.

Ingredienser
4 personer
Rødbederis
15 g Smør | |
---|---|
300 g Groftrevne rødbeder | |
240 g Brune ris, parboiled | |
3¾ dl Grøntsagsbouillon | |
½ tsk Groft salt |
Peberrodsfraiche
2 dl Fraiche | |
---|---|
1½ tsk Flydende honning | |
1 tsk Friskpresset citronsaft | |
½ tsk Groft salt | |
2 spsk Fintrevet frisk peberrod |
10 g Smør | |
---|---|
4 Kyllingefileter (ca. 400 g) | |
¼ tsk Groft salt |
Salat
2 Æbler i tynde både, fx elstar (ca. 200 g) | |
---|---|
1 spsk Friskpresset citronsaft | |
100 g Rensede babysalatblade | |
Citroner (usprøjtede) i både |
Sådan gør du
Rødbederis
Peberrodsfraiche
Salat
Bedømmelse
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
8092 kJ / 1934 kcal
Næringsindhold pr. 100g
428 kJ / 102 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,1 g |
Protein: | 25,8 % | 6,5 g |
Kulhydrat: | 52,7 % | 13,3 g |
Fedt: | 21,5 % | 2,5 g |