Kylling med rødbederis og peberrodsfraiche
35 min
•
Super flotte ris der får farve af rødbede....godt for øjet og for smagsløgene.
Ingredienser
Rødbederis
|
15 g
Smør
|
|
|---|---|
|
300 g
Groftrevne rødbeder
|
|
|
240 g
Brune ris, parboiled
|
|
|
3¾ dl
Grøntsagsbouillon
|
|
|
½ tsk
Groft salt
|
Peberrodsfraiche
|
2 dl
Fraiche
|
|
|---|---|
|
1½ tsk
Flydende honning
|
|
|
1 tsk
Friskpresset citronsaft
|
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
|
2 spsk
Fintrevet frisk peberrod
|
|
10 g
Smør
|
|
|---|---|
|
4
Kyllingefileter (ca. 400 g)
|
|
|
¼ tsk
Groft salt
|
Salat
|
2
Æbler i tynde både, fx elstar (ca. 200 g)
|
|
|---|---|
|
1 spsk
Friskpresset citronsaft
|
|
|
100 g
Rensede babysalatblade
|
|
|
Citroner (usprøjtede) i både
|
Sådan gør du
Rødbederis
Peberrodsfraiche
Salat
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
429 kJ / 103 kcal
Energifordeling
| Energi pr 100 g | |
|---|---|
| Fiber: | 1,1 g |
| Protein: | 6,5 g |
| Fedt: | 2,5 g |
| Kulhydrat: | 13,3 g |