Kylling med rødbederis og peberrodsfraiche
35 min
•
Super flotte ris der får farve af rødbede....godt for øjet og for smagsløgene.
Ingredienser
Rødbederis
15 g
Smør
|
|
---|---|
300 g
Groftrevne rødbeder
|
|
240 g
Brune ris, parboiled
|
|
3¾ dl
Grøntsagsbouillon
|
|
½ tsk
Groft salt
|
Peberrodsfraiche
2 dl
Fraiche
|
|
---|---|
1½ tsk
Flydende honning
|
|
1 tsk
Friskpresset citronsaft
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
2 spsk
Fintrevet frisk peberrod
|
10 g
Smør
|
|
---|---|
4
Kyllingefileter (ca. 400 g)
|
|
¼ tsk
Groft salt
|
Salat
2
Æbler i tynde både, fx elstar (ca. 200 g)
|
|
---|---|
1 spsk
Friskpresset citronsaft
|
|
100 g
Rensede babysalatblade
|
|
Citroner (usprøjtede) i både
|
Sådan gør du
Rødbederis
Peberrodsfraiche
Salat
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
8091 kJ / 1934 kcal
Næringsindhold pr. 100g
428 kJ / 102 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,1 g |
Protein: | 25,8 % | 6,5 g |
Kulhydrat: | 52,7 % | 13,3 g |
Fedt: | 21,5 % | 2,5 g |