Kylling med rygeostcreme

Kylling med rygeostcreme

35 min
En skøn ret til foråret og sommeren. Med en mild rygeostedressing til de marinerede grøntsager og stegt kylling.

Sådan gør du

Rygeostcreme
  • Rør rygeosten blød med vand, salt og peber og vend forsigtigt fraiche i.
  • Stil rygeostcremen tildækket i køleskabet i mindst 15 min. og smag til.
Marinerede grøntsager
  • Rør eddike, sukker, olie, salt og peber sammen i en skål.
  • Vend tomater og radiser i eddikedressingen og lad grøntsagerne trække i lagen.
  • Vend purløg i lige inden serveringen, smag til og tag grøntsagerne op af lagen.
Kylling
  • Flæk kyllingefileterne, så du får 4 stykker kød.
  • Lad smørret blive gyldent i en pande.
  • Brun kyllingefileterne ca. 1 min. på hver side og steg dem derefter ved jævn varme i ca. 8 min. - vend af og til.
  • Server kyllingefileterne sammen med rygeostcreme, marinerde grøntsager og brød.
Energiindhold for hele retten:

8429 kJ / 2015 kcal

Næringsindhold pr. 100g

436 kJ / 104 kcal

Energifordeling
Energi­fordeling Nærings­indhold pr. 100g
Fiber: - 0,7 g
Protein: 31,3 % 8 g
Kulhydrat: 34,3 % 8,8 g
Fedt: 34,4 % 4,1 g

Ingredienser

Rygeostcreme
175 g Rygeost
2 spsk Vand
¾ tsk Groft salt
Friskkværnet peber
2 dl Fraiche
Marinerede grøntsager
2 spsk Ufarvet lagereddike
2 spsk Sukker (ca. dl)
2 spsk Rapsolie
¾ tsk Groft salt
Friskkværnet peber
400 g Cherrytomater i halve
250 g Radiser i tynde skiver
2 dl Fintklippet purløg
Kylling
2 Store kyllingefileter (ca. 500 g)
20 g Smør
½ tsk Groft salt
Friskkværnet peber
Tilbehør
240 g Landbrød