Kylling med rygeostcreme

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(10 vurderinger)

45 min

Den klassiske sommersalat er her lavet til en hovedret med lun kylling.

Ingredienser

Antal portioner

Rygeostcreme

Kogt kylling

  • ½ liter vand
  • 1 tsk groft salt
  • 4 kyllingefileter
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Radisesalat

  • 1 dl ufarvet lagereddike
  • 85 g sukker (ca. 1 dl)
  • 1 tsk groft salt
  • 2 agurker
  • 250 g cherrytomater i kvarte
  • 150 g radiser i skiver

Pynt

  • purløg

Hertil

  • 300 g landbrød

Sådan gør du

Sådan gør du

Rygeostcreme

Pisk rygeost og vand sammen. Vend fraiche i sammen med purløg, salt og peber. Stil cremen tildækket i køleskabet i mindst ½ time. Smag til.

Kogt kylling

Bring vand og salt i kog i en gryde. Kom kyllingefileterne i og kog dem ved svag varme og under låg i ca. 15 min. Tag kødet op, drys med salt og peber og hold det varmt.

Radisesalat

Bring imens eddike, sukker og salt i kog i en lille gryde. Hæld den varme lage i en skål og stil den tildækket i køleskabet i ca. 10 min. Flæk agurkerne og skrab kernerne ud. Skær agurkerne i skiver og vend dem i lagen sammen med tomater og radiser.

Ved serveringen

Fordel radisesalaten i dybe tallerkener og læg et stykke lunt kylling ovenpå. Kom lidt rygeostcreme på kyllingen og pynt med purløg. Server resten af cremen i en skål ved siden af.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 8570 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 18,6 g
  • Protein: 29 %
  • Kulhydrat: 46 %
  • Fedt: 25 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde:

Vin match

Riesling Alsace, Frankrig

Her vil en rigtig god hvidvin på riesling-druen være bedst, gerne en grand cru fra Alsace Kilde: Martin Nordkvist

Læs om vin til kylling