Kylling med rygeostcreme
35 min
•
)
En skøn ret til foråret og sommeren. Med en mild rygeostedressing til de marinerede grøntsager og stegt kylling.
Ingredienser
Rygeostcreme
175 g
Rygeost
|
|
---|---|
2 spsk
Vand
|
|
¾ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
|
2 dl
Fraiche
|
Marinerede grøntsager
2 spsk
Ufarvet lagereddike
|
|
---|---|
2 spsk
Sukker (ca. dl)
|
|
2 spsk
Rapsolie
|
|
¾ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
|
400 g
Cherrytomater i halve
|
|
250 g
Radiser i tynde skiver
|
|
2 dl
Fintklippet purløg
|
Kylling
2
Store kyllingefileter (ca. 500 g)
|
|
---|---|
20 g
Smør
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
Tilbehør
240 g
Landbrød
|
---|
Sådan gør du
Rygeostcreme
Marinerede grøntsager
Kylling
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
8429 kJ / 2015 kcal
Næringsindhold pr. 100g
436 kJ / 104 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,7 g |
Protein: | 31,3 % | 8 g |
Kulhydrat: | 34,3 % | 8,8 g |
Fedt: | 34,4 % | 4,1 g |
