Kylling med shiitakesvampe

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(15 vurderinger)

45 min

Denne ret er god både til hverdag og som weekendmad: Kylling, skinke og lækre svampe.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

Kylling

  • 50 g spegeskinke i tynde skiver
  • 4 kyllingefileter (ca. 525 g)
  • 25 g smør

Svampe

  • 25 g smør
  • 100 g shiitakesvampe uden stok - delt i kvarte
  • 250 g markchampignoner i halve
  • 7 stilke bladselleri i skrå skiver (ca. 250 g)
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Tilbehør

  • 320 g basmatiris - koges

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Kylling

  1. Del spegeskinken i 4 portioner og fold hver portion om et stykke kyllingebryst. Luk evt. med tandstikkere.
  2. Lad smørret blive gyldent i en pande. Steg kødet ved jævn varme ca. 6 min. på hver side. Tag kødet af panden og lad det hvile tildækket.

Svampe

  1. Lad smørret smelte i panden ved kraftig varme, men uden at det bruner.
  2. Svits svampe og bladselleri ved kraftig varme i ca. 4 min. - vend hele tiden i svampeblandingen. Tag den af varmen, tilsæt salt og peber og smag til.

Kom saucen i en tykbundet gryde og bring i kog under omrøring.

Tip

Du kan erstatte kyllingebryst med 6-8 stykker perlehønebryst (ca. 475 g). Steg perlehønekødet ca. 5 min. på hver side.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 11178 kJ / 2661 kcal
  • Energifordeling:
  • Fiber: 14,3 g
  • Protein: 25,4 %
  • Kulhydrat: 45,4 %
  • Fedt: 29,2 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag