Hel kylling på grill - en af familiens favoritter.
Du kan erstatte kyllingebryst med 6-8 stykker perlehønebryst (ca. 475 g). Steg perlehønekødet ca. 5 min. på hver side.
11017 kJ / 2633 kcal
538 kJ / 129 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,7 g |
Protein: | 26,4 % | 8,3 g |
Kulhydrat: | 44,3 % | 14 g |
Fedt: | 29,3 % | 4,3 g |
Spegeskinke i tynde skiver
|
50 g |
---|---|
Kyllingefileter (ca. 525 g)
|
4 |
Smør
|
25 g |
Smør
|
25 g |
---|---|
Shiitakesvampe uden stok - delt i kvarte
|
100 g |
Markchampignoner i halve
|
250 g |
Bladselleri i skrå skiver (ca. 250 g)
|
7 stilke |
Groft salt
|
½ tsk |
Friskkværnet peber
|
Basmatiris - koges
|
320 g |
---|