Du kan erstatte kyllingebryst med 6-8 stykker perlehønebryst (ca. 475 g). Steg perlehønekødet ca. 5 min. på hver side.
11048 kJ / 2641 kcal
539 kJ / 129 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,6 g |
Protein: | 26,6 % | 8,4 g |
Kulhydrat: | 44,3 % | 14,1 g |
Fedt: | 29,1 % | 4,2 g |
Hel kylling på grill - en af familiens favoritter.
50 g
Lufttørret skinke
|
|
---|---|
4
Kyllingefileter (ca. 525 g)
|
|
25 g
Smør
|
25 g
Smør
|
|
---|---|
100 g
Shiitakesvampe uden stok - delt i kvarte
|
|
250 g
Markchampignoner i halve
|
|
7 stilke
Bladselleri i skrå skiver (ca. 250 g)
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
½ liter
Karrysauce
|
---|
320 g
Basmatiris - koges
|
---|