Ca. 45 min. ved 225° - traditionel ovn.
12333 kJ / 2948 kcal
345 kJ / 82 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1 g |
Protein: | 39,7 % | 8,1 g |
Kulhydrat: | 29,4 % | 6 g |
Fedt: | 30,9 % | 2,9 g |
6
Rensede kyllingeoverlår (ca. 900 g)
|
|
---|---|
4
Rødløg i halve (ca. 450 g)
|
|
2 tsk
Rapsolie
|
|
1 tsk
Groft salt
|
300 g
Skyllede tørrede røde linser
|
|
---|---|
½ liter
Vand
|
|
2 spsk
Fintrevet frisk ingefær
|
|
1
Stort hakket fed hvidløg
|
|
1 spsk
Finthakket rød chilipeber
|
|
2 spsk
Sojasauce
|
|
2 spsk
Friskpresset limesaft
|
|
1 tsk
Groft salt
|
200 g
Hytteost
|
|
---|---|
2 tsk
Fintrevet limeskal (usprøjtet)
|
100 g
Rensede og ribbede grønkålsblade eller flower sprouts
|
|
---|---|
1 liter
Kogende vand
|
Fintrevet limeskal (usprøjtet)
|
---|