Yoghurtmarineret kylling med stikkelsbær

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(36 vurderinger)

1 timer

Dejlig saftig kylling fra ovnen. En ret som stort set passer sig selv. Hvor du får brugt de skønne syrligt, søde stikkelsbær, men også kan bruge vindruer uden for sæsonen.

Ingredienser

Antal portioner

Yoghurtdressing

  • 200 g grøn salat, fx hjertesalat og blandede babysalatblade
  • 50 g grofthakkede peanuts
  • 1 dl fintklippet purløg

Tilbehør

  • 240 g grovbrød - evt. ristet

Sådan gør du

Sådan gør du

Fjern skindene fra kyllingelårene og vend kødet med yoghurt. Læg lårene i et ovnfast fad og drys stikkelsbær og løg rundt om. Dryp med honning og drys med salt og peber. Steg kylling, stikkelsbær og løg midt i ovnen.

Yoghurtdressing

Vend yoghurt, honning, salt og peber sammen og smag til.

Kom salatbladene i en skål og drys med peanuts og purløg. Server salaten sammen med grovbrød, yoghurtdressing og de stegte kyllingelår med stikkelsbær og løg.

Tip

Når der ikke er sæson for stikkelsbær kan du bruge grønne, stenfri vindruer. Dryp et par spsk friskpresset citronsaft på vindruerne.

Stegetid

Ca. 45 min. ved 225°.

Tips




Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 10440 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 37,2 g
  • Protein: 28 %
  • Kulhydrat: 45 %
  • Fedt: 27 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: