Yoghurtmarineret kylling med stikkelsbær
1 time
•

Dejlig saftig kylling fra ovnen. En ret som stort set passer sig selv. Hvor du får brugt de skønne syrligt, søde stikkelsbær, men også kan bruge vindruer uden for sæsonen.
Ingredienser
6
Rensede kyllingeoverlår (ca. 1 kg)
|
|
---|---|
1 dl
Yoghurt 10%
|
|
400 g
Rensede stikkelsbær
|
|
3 spsk
Flydende honning
|
|
200 g
Pillede skalotteløg i hele og halve (ca. g)
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
Yoghurtdressing
3 dl
Yoghurt 10%
|
|
---|---|
1 spsk
Flydende honning
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
200 g
Grøn salat, fx hjertesalat og blandede babysalatblade (ca. g)
|
|
---|---|
50 g
Grofthakkede peanuts
|
|
1 dl
Fintklippet purløg
|
Tilbehør
240 g
Grovbrød - evt. ristet
|
---|
Sådan gør du
Yoghurtdressing
Når der ikke er sæson for stikkelsbær kan du bruge grønne, stenfri vindruer. Dryp et par spsk friskpresset citronsaft på vindruerne.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
15443 kJ / 3691 kcal
Næringsindhold pr. 100g
552 kJ / 132 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1 g |
Protein: | 30,8 % | 10 g |
Kulhydrat: | 25,2 % | 8,2 g |
Fedt: | 44 % | 6,6 g |
