Ca. 45 min. ved 225° - traditionel ovn.
Når der ikke er sæson for stikkelsbær kan du bruge grønne, stenfri vindruer. Dryp et par spsk friskpresset citronsaft på vindruerne.
15857 kJ / 3790 kcal
566 kJ / 135 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,2 g |
Protein: | 30,5 % | 10,2 g |
Kulhydrat: | 26,5 % | 8,8 g |
Fedt: | 43 % | 6,6 g |
6
Rensede kyllingeoverlår (ca. 1 kg)
|
|
---|---|
1 dl
Græsk yoghurt
|
|
400 g
Rensede stikkelsbær
|
|
3 spsk
Flydende honning
|
|
200 g
Pillede skalotteløg i hele og halve (ca. g)
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
3 dl
Græsk yoghurt
|
|
---|---|
1 spsk
Flydende honning
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
200 g
Grøn salat, fx hjertesalat og blandede babysalatblade (ca. g)
|
|
---|---|
50 g
Grofthakkede peanuts
|
|
1 dl
Fintklippet purløg
|
240 g
Grovbrød - evt. ristet
|
---|