Kyllingefajitas med mangodressing

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(1 vurderinger)

45 min

En fredagsfavorit! Lad alle lave sin egen fajitas og nyd dem sammen.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

Mangodressing

  • 2 kyllingefileter (ca. 275 g)
  • 2 spsk tacokrydderi, fx taco spicemix
  • 1 spsk rapsolie
  • ½ tsk groft salt

Tilbehør

  • 1 avocado i mindre stykker (ca. 125 g)
  • 225 g tomater i mindre stykker
  • 1 salatløg i tynde skiver (ca. 75 g)
  • 50 g renset rucolasalat
  • 1 dåse skyllede, afdryppede røde kidneybønner (ca. 240 g)
  • 100 g majskerner

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Mangodressing

Rør kvark og chutney sammen med de øvrige ingredienser. Stil dressingen tildækket i køleskabet i mindst ½ time. Smag til.

Vend kyllingefileterne i tacokrydderiet. Lad fedtstoffet blive gyldent i en pande. Brun kyllingefileterne i ca. 1 min. på hver side. Skru ned til jævn varme og steg dem færdige i ca. 10 min. - vend dem af og til. Lun tortillabrødene midt i ovnen.

Ved serveringen

Skær kyllingefileterne i mindre stykker og server dem sammen med grøntsager. Fold din egen tortilla med dressing, ost og det fyld du ønsker. Fold tortillaerne stramt og spis dem straks.

Sådan skærer du en avocado

Avocadoer kan drille lidt, når de skæres. Karolines Køkkenskole viser her et trick til, hvordan du nemt fjerner stenen fra en avocado.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 11370 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 33,3 g
  • Protein: 24 %
  • Kulhydrat: 47 %
  • Fedt: 29 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag