Kyllingegryde med dadler

Bedømmelse

(19 vurderinger)

45 min

En rustik gryderet med sur-sødlig smag, hvor tilbehøret kan varieres.

Ingredienser

Antal portioner
  • 500 g kyllingeinderfileter eller kyllingelårfilet
  • 6 dadler
  • 5 skalotteløg i halve
  • 10 g smør
  • 3 dl Karolines Køkken® Madlavningsfløde 18% Madlavningsfløde 18%
  • 1 tsk kinesisk sojasauce
  • 1 hønsebouillon-terning
  • 1½ spsk mørk balsamicoeddike
  • ½ dl grofthakket bredbladet persille

Tilbehør

  • 320 g kogte grønne linser, fx fra Puy (ca. 4 dl)

Sådan gør du

Sådan gør du

Skær kyllingeinderfileterne i halve. Del dadlerne i halve og fjern stenen. Lad smørret blive gyldent i en sauterpande og brun kylling og løg i ca. 2 min. Tilsæt fløde, soja, bouillon og balsamicoeddike. Bring retten i kog og kog den ved svag varme og under låg i ca. 5 min. Tilsæt dadler, persille, salt og peber og kog i yderligere ca. 1 min. Server straks med linser til.

Tip

I stedet for linser kan du servere ris eller pasta til.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 11750 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 36,1 g
  • Protein: 30 %
  • Kulhydrat: 43 %
  • Fedt: 27 %

Hvor finder jeg et Arla produkt?

Tilbage

Nu kan du nemt finde ud af, hvilke butikker der har Arlas produkter nær dig

Hvis du leder efter et specifikt produkt nær dig, kan du nu bruge vores nye "Find butik" service. Denne service hjælper dig til at finde ud af, hvilke butikker tæt på dig, der har netop det Arla produkt du leder efter.

Find produkt

Find produkt

Tilbage

Nu kan du nemt finde ud af, hvilket udvalg af Arla produkter en specifik butik har

Hvis du er i tvivl om hvilke Arla produkter din nærmeste butik fører, kan du med denne service få hjælp til at ikke at køre forgæves

Find forhandler

Find forhandler

Print

Kilde:

Vin match

Primitivo Puglia, Italien

En blød, sødmefuld rødvin på druen primitivo vil fungere super til denne ret Kilde: Martin Nordkvist

Læs om vin til kylling