Kyllingegryde

30 min
Kyllingegryde

Så nemt og hurtigt kan det gøres. Karrysaucen med tomat giver masser af smag til kylling og grøntsager, så du på næsten ingen tid har et dejligt aftensmåltid. Skift risene ud med naanbrød, hvis du har ekstra travlt.

Ingredienser

10 g Smør
400 g Kyllingeinderfileter i mundrette stykker
½ liter Karrysauce
3 spsk Koncentreret tomatpuré
4 Gulerødder i tynde stave (ca. 200 g)
½ tsk Groft salt
50 g Cashewnødder

Pynt

Finthakket rå broccoli

Tilbehør

3 dl Brune ris, parboiled - koges
400 g Dampet broccoli

Sådan gør du

  • Lad smørret blive gyldent i en tykbundet gryde. Brun kyllingestykkerne i ca. 2 min. - rør af og til. Tag kødet op. Kom karrysauce og tomatpuré i gryden og rør det godt sammen. Kom kødet tilbage i gryden sammen med gulerødder og salt. Bring i kog og kog retten ved svag varme og under låg i ca. 3 min. Smag til.
  • Kom cashewnødderne i en kold pande og rist dem ved kraftig varme og under omrøring i ca. 3 min. Skru ned til jævn varme og rist til nødderne er gyldne - rør af og til.
  • Server kyllingegryden med drys af ristede cashewnødder og hakket broccoli sammen med ris og dampet broccoli.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

9436 kJ / 2255 kcal

Næringsindhold pr. 100g

419 kJ / 100 kcal

Energifordeling

Energi­fordeling Nærings­indhold pr. 100g
Fiber: - 1,5 g
Protein: 26,9 % 6,6 g
Kulhydrat: 44,8 % 11 g
Fedt: 28,3 % 3,2 g
Relateret video Hvordan koger man broccoli

Få tips til hvordan du nænsomt koger broccoli med Karolines Køkkenskole.

https://www.arla.dk/opskrifter/kyllingegryde/