Kyllingegryde
30 min
•
Så nemt og hurtigt kan det gøres. Karrysaucen med tomat giver masser af smag til kylling og grøntsager, så du på næsten ingen tid har et dejligt aftensmåltid. Skift risene ud med naanbrød, hvis du har ekstra travlt.
Ingredienser
10 g
Smør
|
|
---|---|
400 g
Kyllingeinderfileter i mundrette stykker
|
|
½ liter
Karrysauce
|
|
3 spsk
Koncentreret tomatpuré
|
|
4
Gulerødder i tynde stave (ca. 200 g)
|
|
½ tsk
Groft salt
|
50 g
Cashewnødder
|
---|
Pynt
Finthakket rå broccoli
|
---|
Tilbehør
3 dl
Brune ris, parboiled - koges
|
|
---|---|
400 g
Dampet broccoli
|
Sådan gør du
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
9436 kJ / 2255 kcal
Næringsindhold pr. 100g
419 kJ / 100 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,5 g |
Protein: | 26,9 % | 6,6 g |
Kulhydrat: | 44,8 % | 11 g |
Fedt: | 28,3 % | 3,2 g |
Relateret video
Hvordan koger man broccoli
Få tips til hvordan du nænsomt koger broccoli med Karolines Køkkenskole.