9429 kJ / 2254 kcal
510 kJ / 122 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,8 g |
Protein: | 26,9 % | 8,1 g |
Kulhydrat: | 44,7 % | 13,4 g |
Fedt: | 28,4 % | 3,9 g |
Få tips til hvordan du nænsomt koger broccoli med Karolines Køkkenskole.
10 g
Smør
|
|
---|---|
400 g
Kyllingeinderfileter i mundrette stykker
|
|
½ liter
Karrysauce
|
|
3 spsk
Koncentreret tomatpuré
|
|
4
Gulerødder i tynde stave (ca. 200 g)
|
|
½ tsk
Groft salt
|
50 g
Cashewnødder
|
---|
Finthakket rå broccoli
|
---|
240 g
Brune ris, parboiled - koges
|
|
---|---|
400 g
Dampet broccoli
|