Kyllingelår, bagte kartofler og spidskålsalat

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(36 vurderinger)

1 timer

Kylling og kartofler passer sig selv - mens du laver salaten i ro og mag!

Ingredienser

Antal portioner

  • 4 kyllingeoverlår
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 1 kg melede kartofler i store både
  • 2 tsk rapsolie
  • 1 spsk blå birkes
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Spidskålsalat

Dressing

  • 2 tsk olivenolie
  • 1½ spsk sojasauce
  • 2 tsk akaciehonning
  • 1 spsk friskpresset limesaft

Tilbehør

  • limefrugt i både

Sådan gør du

Sådan gør du

Rens kyllingelårerne og dup dem tørre. Læg dem i et ovnfast fad (ca. 17 x 27 cm), og drys dem med salt og peber. Stil fadet på en plade med bagepapir.

Kom kartofler, fedtstof og birkes i en pose egnet til madvarer og ryst det godt sammen. Fordel kartoflerne på bagepladen ved siden af kødet. Bag kød og kartofler midt i ovnen.

Spidskålsalat

Vend kål og tomater sammen i en skål. Mos osten med en gaffel og bland det i kålen.

Dressing

Pisk olie, soja, honning og limesaft godt sammen. Vend dressingen i spidskålsalaten og stil den tildækket i køleskabet i ca. 20 min. Smag til og server sammen med kylling, kartofler og limebåde.

Bagetid

Ca. 45 min. ved 225° - traditionel ovn.

Sådan snitter du kål

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 10970 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 24,8 g
  • Protein: 24 %
  • Kulhydrat: 46 %
  • Fedt: 30 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: