Kyllingeruller og whiskysauce
30 min

Kyllingeruller og whiskysauce

Fine ruller, der lige hæver hverdagsmaden en smule....for vi spiser jo også med øjnene.
Fryseegnet
Bedømmelse (1 vurderinger)

Min bedømmelse:

Kyllingeruller og whiskysauce

Fine ruller, der lige hæver hverdagsmaden en smule....for vi spiser jo også med øjnene.

Antal portioner

Tilbehør

  • 320 g løse ris, parboiled eller 1 kg aspargeskartofler
  • 300 g sukkerærter

Fremgangsmåde:

Læg kyllingefileterne på et spækbræt og bank dem flade. Drys kødet med salt på begge sider og rul kyllingefileterne til 4 ruller. Luk med kødnåle. Lad fedtstoffet blive varmt i en pande. Brun kyllingerullerne på alle sider (ca. 2 min. i alt). Steg derefter kødet ved jævn varme i ca. 10 min. - vend af og til. Tag kyllingerullerne op og hold dem varme. Kom løgene i panden og steg dem ved kraftig varme og under omrøring i ca. 4 min. Tilsæt saucen, varm igennem og smag til.

Ved serveringen

Fjern kødnålene fra kyllingerullerne. Kom saucen i et varmt fad og læg rullerne heri. Server straks sammen med enten ris eller kartofler og sukkerærter.

Tip

Overhæld chalotteløgene med kogende vand og lad dem trække i ca. 1 min. - så bliver de nemmere at pille.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 11420 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 16,2 g
  • Protein: 23 %
  • Kulhydrat: 56 %
  • Fedt: 20 %
  • Alkohol: 1 %
Print