Kyllingeruller og whiskysauce - Opskrifter - Arla

Kyllingeruller og whiskysauce

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(3 vurderinger)

30 min

Fine ruller, der lige hæver hverdagsmaden en smule....for vi spiser jo også med øjnene.

Ingredienser

Antal portioner

Tilbehør

  • 320 g løse ris, parboiled eller 1 kg aspargeskartofler
  • 300 g sukkerærter

Sådan gør du

Sådan gør du

Læg kyllingefileterne på et spækbræt og bank dem flade. Drys kødet med salt på begge sider og rul kyllingefileterne til 4 ruller. Luk med kødnåle. Lad fedtstoffet blive varmt i en pande. Brun kyllingerullerne på alle sider (ca. 2 min. i alt). Steg derefter kødet ved jævn varme i ca. 10 min. - vend af og til. Tag kyllingerullerne op og hold dem varme. Kom løgene i panden og steg dem ved kraftig varme og under omrøring i ca. 4 min. Tilsæt saucen, varm igennem og smag til.

Ved serveringen

Fjern kødnålene fra kyllingerullerne. Kom saucen i et varmt fad og læg rullerne heri. Server straks sammen med enten ris eller kartofler og sukkerærter.

Tip

Overhæld chalotteløgene med kogende vand og lad dem trække i ca. 1 min. - så bliver de nemmere at pille.

Hvordan koger man ris

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 11420 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 16,2 g
  • Protein: 23 %
  • Kulhydrat: 56 %
  • Fedt: 20 %
  • Alkohol: 1 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: