Kyllingesalat med grønne linser og hytteost

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(4 vurderinger)

45 min

Skøn aftensmad med kylling, basilikum og oliven. Du kan både grille og bage kyllingen - her er den dampet.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 2½ dl vand
  • ½ tsk groft salt
  • 80 g grønne linser, fx fra Puy (ca. 1 dl)
  • 250 g dampet kyllingefilet i mindre stykker
  • 125 g dampede fintsnittede grønne bønner
  • 200 g cherrytomater i halve
  • 1 dl friske basilikumblade
  • 25 g skyllet rucolasalat
  • 25 g sorte oliven uden sten
  • 25 g fintsnittede forårsløg

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Bring vand og salt i kog. Tilsæt linserne og kog i ca. 25 min. ved jævn varme og under låg. Hæld vandet fra og lad dem køle let af.

Bland de kogte linser i et fad med kylling, bønner og de øvrige ingredienser.

Fordel små portioner hytteost på salaten, server resten ved siden af. Drys salaten med salt og peber og server.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 3310 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 17,4 g
  • Protein: 52 %
  • Kulhydrat: 33 %
  • Fedt: 15 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag