Kyllingesalat med grønne linser og hytteost

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(4 vurderinger)

45 min

Skøn aftensmad med kylling, basilikum og oliven. Du kan både grille og bage kyllingen - her er den dampet.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 2½ dl vand
  • ½ tsk groft salt
  • 80 g grønne linser, fx fra Puy (ca. 1 dl)
  • 250 g dampet kyllingefilet i mindre stykker
  • 125 g dampede fintsnittede grønne bønner
  • 200 g cherrytomater i halve
  • 1 dl friske basilikumblade
  • 25 g skyllet rucolasalat
  • 25 g sorte oliven uden sten
  • 25 g fintsnittede forårsløg

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Bring vand og salt i kog. Tilsæt linserne og kog i ca. 25 min. ved jævn varme og under låg. Hæld vandet fra og lad dem køle let af.

Bland de kogte linser i et fad med kylling, bønner og de øvrige ingredienser.

Fordel små portioner hytteost på salaten, server resten ved siden af. Drys salaten med salt og peber og server.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 3310 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 17,4 g
  • Protein: 52 %
  • Kulhydrat: 33 %
  • Fedt: 15 %

Tilbage

Vind 5000 kr. til årets julemiddag!

Hos Karolines Køkken har vi dækket op til den helt store julemiddag. Du kan finde inspiration til lækre juleretter og deltage i vores quiz. Der er 3 gavekort på 5000 kr. til føtex, Bilka og Netto i spil. Glædelig jul!

Besøg julebordet og quiz med

Vind 5000 kr.!

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Andre gode forslag