Kyllingesalat med mælkebøtte
45 min
•
&format=webp)
Brug ukrudtet fra haven som grønt i en kyllingesalat med mælkebøtte. Det er både lækkert og sjovt.
Ingredienser
Dressing
2
Æggeblommer
|
|
---|---|
1
Lille knust fed hvidløg
|
|
1½ tsk
Dijonsennep
|
|
1 spsk
Friskpresset limesaft
|
|
¼ tsk
Groft salt
|
|
¼ liter
Madlavningsfløde
|
2
Slanke agurker i mindre stykker (ca. 500 g)
|
|
---|---|
1 liter
Rensede mælkebøtteblade (ca. 35 g)
|
|
1 liter
Renset hjertesalat (ca. 100 g)
|
4 dl
Kamut - forkogte hvedekerner - koges
|
|
---|---|
4
Stegte kyllingefileter i mindre stykker
|
|
150 g
Hårdtristet landbrød i tern
|
Pynt
Kronblade af mælkebøtter
|
---|
Sådan gør du
Dressing
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
Rist brødet på brødrister eller under ovnens grill.
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
524 kJ / 125 kcal
Energifordeling
Energi pr 100 g | |
---|---|
Fiber: | 1,5 g |
Protein: | 9,9 g |
Fedt: | 2,5 g |
Kulhydrat: | 15,5 g |
