Kyllingespyd med sennepsmayo

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(2 vurderinger)

45 min

Frem med grillen hvis vejret tillader det. Ellers kan du også bruge 1 eller 2 grillpander. Og så er det ellers bare i gang med at grille alt. Velbekomme.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 250 g kyllingefilet i tern
  • 1 tsk rapsolie
  • 1 tsk tørret oregano
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 2 majskolber
  • 2 søde kartofler i halve både (ca. 300 g)
  • 200 g grønne asparges
  • 2 tsk rapsolie
  • 1 tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Sennepsmayo

Pynt

  • groftkværnet peber

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Vend kyllingekødet med olie, oregano, salt og peber. Lad det marinere tildækket i køleskabet i mindst 15 min.

Pak majsene ind i alufolie eller lad dem være i bladene (læg dem evt. i vand i ca. 10 min. - så de ikke brænder). Grill dem i 15-20 min. Vend kartofler og asparges med olie og drys med salt og peber. Grill kartoflerne i ca. 10 min. og aspargesene i 2-3 min.

Sennepsmayo

Kom hytteost, sennep, salt og peber i en lille hurtighakker og kør det i ca. 3 min. - til en jævn blanding. Smag til.

Fordel kyllingekødet på 4 grillspyd og grill dem ca. 4 min. på hver side. Server dem straks til majs, kartofler, asparges og sennepsmayo.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 4430 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 17,2 g
  • Protein: 33 %
  • Kulhydrat: 44 %
  • Fedt: 23 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag