Laks med peberfrugt og kold bearnaise

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(14 vurderinger)

30 min

Ovnbagt laks med farverige stegte peberfrugter. Det er fastfood - på de gode måde!

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

Laks

  • 4 laksefileter (ca. 500 g)
  • 1 tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Peberfrugter

  • 3 peberfrugter i forskellige farver (ca. 475 g)
  • 10 g smør
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Kold bearnaise

Tilbehør

  • 1 kg kogte kartofler

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Laks

  1. Fordel laksefileterne i et lille ovnfast fad og krydr med salt og peber.
  2. Bag laksen midt i ovnen.

Peberfrugter

  1. Skyl og rens peberfrugterne og skær dem i tynde strimler.
  2. Lad smørret smelte i en pande ved kraftig varme, men uden at det bruner. Svits peberfrugterne i ca. 1 min.
  3. Tilsæt salt og peber og steg videre ved jævn varme i ca. 5 min.

Kold bearnaise

Vend, med let hånd, alle ingredienserne sammen i en skål og smag saucen til.

Anret peberfrugter og laks i et fad. Server straks sammen med kold bearnaise og kartofler.

Bagetid

Ca. 10 min. ved 200° - traditionel ovn.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 9753 kJ / 2322 kcal
  • Energifordeling:
  • Fiber: 22,4 g
  • Protein: 23,6 %
  • Kulhydrat: 36,8 %
  • Fedt: 39,6 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag