Laksecarpaccio

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

30 min

Enkel og velsmagende laksecarpaccio med purløg, kapers og cremefraichedressing.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

Cremefraichedressing

  • 300 g gravad laks i tynde skiver
  • ½ spsk friskpresset citronsaft

Pynt

  • 25 g kapersbær
  • 2 spsk fintklippet purløg

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Cremefraichedressing

Vend forsigtigt cremefraiche, sennep, purløg, citronskal, salt og peber sammen i en skål. Stil dressingen tildækket i køleskabet til serveringen. Smag til.

Anret lakseskiverne på et fad og kom citronsaft henover. Pynt med små toppe af cremefraichedressing, kapers og purløg.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 3850 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 0,3 g
  • Protein: 30 %
  • Kulhydrat: 6 %
  • Fedt: 64 %

Tilbage

Vind 5000 kr. til årets julemiddag!

Hos Karolines Køkken har vi dækket op til den helt store julemiddag. Du kan finde inspiration til lækre juleretter og deltage i vores quiz. Der er 3 gavekort på 5000 kr. til føtex, Bilka og Netto i spil. Glædelig jul!

Besøg julebordet og quiz med

Vind 5000 kr.!

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Andre gode forslag