Laksecarpaccio

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(1 vurderinger)

30 min

Enkel og velsmagende laksecarpaccio med purløg, kapers og cremefraichedressing.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

Cremefraichedressing

  • 300 g gravad laks i tynde skiver
  • ½ spsk friskpresset citronsaft

Pynt

  • 25 g kapersbær
  • 2 spsk fintklippet purløg

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Cremefraichedressing

Vend forsigtigt cremefraiche, sennep, purløg, citronskal, salt og peber sammen i en skål. Stil dressingen tildækket i køleskabet til serveringen. Smag til.

Anret lakseskiverne på et fad og kom citronsaft henover. Pynt med små toppe af cremefraichedressing, kapers og purløg.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 3850 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 0,3 g
  • Protein: 30 %
  • Kulhydrat: 6 %
  • Fedt: 64 %

Print

Andre gode forslag