Laksesalat på sprød krydderurtebund
30 min
•
&format=webp)
Forret med røget laks serveret på sprød krydderurtesalat - en lækker forret for både øjne og mund!
Ingredienser
Laksesalat
250 g
Creme fraiche
|
|
---|---|
1
Finthakket grøn peberfrugt (ca. 125 g)
|
|
2 spsk
Finthakket purløg
|
|
1½ spsk
Friskpresset citronsaft
|
|
150 g
Finthakket røget laks
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
75 g
Salat, fx frisée
|
|
---|---|
25 g
Blandede friske krydderurter - fx purløg, kørvel og brøndkarse
|
50 g
Skiveskåret røget laks i strimler
|
---|
Pynt
Friske krydderurter, fx purløg, kørvel og brøndkarse
|
|
---|---|
Citroner (usprøjtede) i både
|
Tilbehør
100 g
Lunt flutes i 4 skiver
|
---|
Sådan gør du
Laksesalat
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
544 kJ / 130 kcal
Energifordeling
Energi pr 100 g | |
---|---|
Fiber: | 0,9 g |
Protein: | 7,2 g |
Fedt: | 7,3 g |
Kulhydrat: | 8,9 g |
