Laksesandwich og marineret fennikel
30 min
•

Sandwich med stegt laks, marineret fennikel/peberfrugt og krydret hytteost. En nem sandwich med masser af smag. Hytteosten er krydret med sød chilisauce og lime - det perfekte modspil til sandwichen. Laksesandwichen er en nem og lækker ret, når der skal fisk på menuen.
Ingredienser
Marineret fennikel og peberfrugt
2 spsk
Friskpresset limesaft
|
|
---|---|
2 tsk
Fintrevet limeskal (usprøjtet)
|
|
3 spsk
Sød chilisauce
|
|
¾ tsk
Groft salt
|
|
2
Fennikler i tynde strimler (ca. 300 g)
|
|
2
Røde peberfrugter i tynde strimler (ca. 300 g)
|
Stegt laks
4
Skind- og benfri laksefileter (ca. 400 g)
|
|
---|---|
½ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
Krydret hytteost
250 g
Hytteost
|
|
---|---|
2 spsk
Sød chilisauce
|
|
1 spsk
Friskpresset limesaft
|
|
¼ tsk
Groft salt
|
4
Rugboller (ca. 300 g)
|
|
---|---|
4
Skyllede salatblade, fx romaine (ca. 50 g)
|
Tilbehør
4
Kogte majskolber
|
---|
Sådan gør du
Marineret fennikel og peberfrugt
Stegt laks
Krydret hytteost
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
13462 kJ / 3217 kcal
Næringsindhold pr. 100g
488 kJ / 117 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,5 g |
Protein: | 24,1 % | 6,9 g |
Kulhydrat: | 51,8 % | 14,9 g |
Fedt: | 24,1 % | 3,2 g |
Relateret video
Hvordan steger man laks?
Karolines Køkkenskole viser, hvordan du steger laks, så den bliver saftig indeni og sprød på skindsiden.
