Skal det være ekstra lækkert, så bag dine egne knækbrød.
Anret først laksetataren lige inden servering - ellers vil knækbrødet blive blødt. Du kan også anrette laksetateren på ristet rugbrød - enten hjemmelavede eller købte rugbrødschips.
11902 kJ / 2845 kcal
992 kJ / 237 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,5 g |
Protein: | 23,6 % | 13,8 g |
Kulhydrat: | 10 % | 5,8 g |
Fedt: | 66,4 % | 17,8 g |
Laksefilet - frosset i mindst 1 døgn
|
700 g |
---|---|
1½ dl | |
Groftsnittede forårsløg (ca. 150 g)
|
1½ bundt |
Groft salt
|
1 tsk |
Friskkværnet hvid peber
|
Store, runde knækbrød
|
3 |
---|---|
Sort, dansk kaviar
|
2 glas |