Laksetatar med kaviar

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(11 vurderinger)

30 min

Skøn og festlig snack. Server den som snack eller appetizer.

Ingredienser

Opskriften gælder for 12 personer

Sådan gør du

Sådan gør du

Hak laksen groft med en skarp kniv. Rør laksekødet med cremefraiche, groftsnittet forårsløg, salt og peber. Bræk knækbrødet i 36 stykker og anret laksetataren herpå. Fordel laksetataren på portionstallerkener og pynt med kaviar.

Tip

Laksetataren bør først anrettes på knækbrød lige før servering.

Obs

Det er vigtigt at fisken har været frossen - som til sushi.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 10370 kJ
  • Energifordeling:
  • Protein: 28 %
  • Kulhydrat: 22 %
  • Fedt: 50 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: