Laksetatar med kaviar

Laksetatar med kaviar

30 min
Det er oftest det enkle, der smager bedst. Her er en opskrift på en simpel laksetatar med cremefraiche og forårsløg. Laksetatar er nemt at lave og smager fantastisk, når du bruger en god laks. Hak laksen groft med en kniv og rør laksetataren med cremefraiche og smag til. Server rørt laksetatar på fx ristet rugbrød til forret, gerne portionsanrettet - eller brug den som snack, tapas eller appetizer fx på knækbrød.

Sådan gør du

Laksetatar
  • Hak den optøede laks groft med en skarp kniv.
  • Rør laksekødet med cremefraiche, groftsnittet forårsløg, salt og peber.
  • Bræk knækbrødet i 36 stykker og anret laksetataren herpå.
  • Pynt med kaviar. Server straks.
Mere inspiration

Skal det være ekstra lækkert, så bag dine egne knækbrød.

Knækbrød
40 min
Knækbrød
(32)
Velbekomme!
Tips

Anret først laksetataren lige inden servering - ellers vil knækbrødet blive blødt. Du kan også anrette laksetateren på ristet rugbrød - enten hjemmelavede eller købte rugbrødschips.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

11902 kJ / 2845 kcal

Næringsindhold pr. 100g

992 kJ / 237 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 0,5 g
Protein: 23,6 % 13,8 g
Kulhydrat: 10 % 5,8 g
Fedt: 66,4 % 17,8 g

Ingredienser

Laksetatar
Laksefilet - frosset i mindst 1 døgn
700 g
1½ dl
Groftsnittede forårsløg (ca. 150 g)
1½ bundt
Groft salt
1 tsk
Friskkværnet hvid peber
Store, runde knækbrød
3
Sort, dansk kaviar
2 glas