Laksetatar med kaviar

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(12 vurderinger)

30 min

Skøn og festlig snack. Server den som snack eller appetizer.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Opskriften gælder for 12 personer

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Hak laksen groft med en skarp kniv. Rør laksekødet med cremefraiche, groftsnittet forårsløg, salt og peber. Bræk knækbrødet i 36 stykker og anret laksetataren herpå. Fordel laksetataren på portionstallerkener og pynt med kaviar.

Tip

Laksetataren bør først anrettes på knækbrød lige før servering.

Obs

Det er vigtigt at fisken har været frossen - som til sushi.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 10370 kJ
  • Energifordeling:
  • Protein: 28 %
  • Kulhydrat: 22 %
  • Fedt: 50 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag