Anret først laksetataren lige inden servering - ellers vil knækbrødet blive blødt. Du kan også anrette laksetateren på ristet rugbrød - enten hjemmelavede eller købte rugbrødschips.
11902 kJ / 2845 kcal
992 kJ / 237 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,5 g |
Protein: | 23,6 % | 13,8 g |
Kulhydrat: | 10 % | 5,8 g |
Fedt: | 66,4 % | 17,8 g |
700 g
Laksefilet - frosset i mindst 1 døgn
|
|
---|---|
1½ dl
Creme fraiche 38%
|
|
1½ bundt
Groftsnittede forårsløg (ca. 150 g)
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet hvid peber
|
3
Store, runde knækbrød
|
|
---|---|
2 glas
Sort, dansk kaviar
|