Laksetatar med kaviar

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(12 vurderinger)

30 min

En simpel laksetatar med cremefraiche og forårsløg. Server laksetataren som snack eller appetizer.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Opskriften gælder for 12 personer

Laksetatar

  • 3 store, runde knækbrød
  • 2 glas sort, dansk kaviar

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Laksetatar

  1. Hak den optøede laks groft med en skarp kniv.
  2. Rør laksekødet med cremefraiche, groftsnittet forårsløg, salt og peber.
  3. Bræk knækbrødet i 36 stykker og anret laksetataren herpå.
  4. Pynt med kaviar. Server straks.

Tip

Anret først laksetataren lige inden servering - ellers vil knækbrødet blive blødt.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 10370 kJ
  • Energifordeling:
  • Protein: 28 %
  • Kulhydrat: 22 %
  • Fedt: 50 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag