Laksetatar med kaviar
30 min
•
&format=webp)
Det er oftest det enkle, der smager bedst. Her er en opskrift på en simpel laksetatar med cremefraiche og forårsløg. Laksetatar er nemt at lave og smager fantastisk, når du bruger en god laks. Hak laksen groft med en kniv og rør laksetataren med cremefraiche og smag til. Server rørt laksetatar på fx ristet rugbrød til forret, gerne portionsanrettet - eller brug den som snack, tapas eller appetizer fx på knækbrød.
Ingredienser
Laksetatar
700 g
Laksefilet - frosset i mindst 1 døgn
|
|
---|---|
1½ dl
Creme fraiche 38%
|
|
1½ bundt
Groftsnittede forårsløg (ca. 150 g)
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet hvid peber
|
3
Store, runde knækbrød
|
|
---|---|
2 glas
Sort, dansk kaviar
|
Sådan gør du
Laksetatar
Anret først laksetataren lige inden servering - ellers vil knækbrødet blive blødt. Du kan også anrette laksetateren på ristet rugbrød - enten hjemmelavede eller købte rugbrødschips.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
11910 kJ / 2847 kcal
Næringsindhold pr. 100g
993 kJ / 237 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,5 g |
Protein: | 23,6 % | 13,8 g |
Kulhydrat: | 10 % | 5,8 g |
Fedt: | 66,4 % | 17,8 g |
