Det er oftest det enkle, der smager bedst. Her er en opskrift på en simpel laksetatar med cremefraiche og forårsløg. Laksetatar er nemt at lave og smager fantastisk, når du bruger en god laks. Hak laksen groft med en kniv og rør laksetataren med cremefraiche og smag til. Server rørt laksetatar på fx ristet rugbrød til forret, gerne portionsanrettet - eller brug den som snack, tapas eller appetizer fx på knækbrød.
Skal det være ekstra lækkert, så bag dine egne knækbrød.
Anret først laksetataren lige inden servering - ellers vil knækbrødet blive blødt. Du kan også anrette laksetateren på ristet rugbrød - enten hjemmelavede eller købte rugbrødschips.
9021 kJ / 2156 kcal
752 kJ / 180 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,5 g |
Protein: | 31,9 % | 14,1 g |
Kulhydrat: | 8,2 % | 3,6 g |
Fedt: | 59,9 % | 12,2 g |